Στις 30 Ιανουαρίου το καταλανικό κοινοβούλιο εκλέγει νέο πρόεδρο - Μοναδικός υποψήφιος ο Πουτζδεμόν
Η διεξαγωγή της ψηφοφορίας ανακοινώθηκε σήμερα από το κοινοβούλιο
Η ψηφοφορία στο καταλανικό κοινοβούλιο για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Καταλονίας θα διεξαχθεί στις 30 Ιανουαρίου, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το κοινοβούλιο.
Μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της περιφέρειας αυτής της βορειοανατολικής Ισπανίας είναι ο αποπεμφθείς, αυτονομιστής ηγέτης Κάρλες Πουτζντεμόν ο οποίος έχει αυτοεξοριστεί στις Βρυξέλλες τους τελευταίους μήνες.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.