Συρία: Ρουκέτες από την Αφρίν έπληξαν τουρκικό τέμενος

Συρία: Ρουκέτες από την Αφρίν έπληξαν τουρκικό τέμενος

Δείτε σοκαριστικό βίντεο αμέσως μετά την έκρηξη - Ένας νεκρός και 13 τραυματίες - Τριανταπέντε άμαχοι νεκροί και πάνω από 100 τραυματίες από τις τουρκικές επιχειρήσεις στη Συρία

Συρία: Ρουκέτες από την Αφρίν έπληξαν τουρκικό τέμενος
Ρουκέτες με τις οποίες έπληξαν τέμενος εντός του τουρκικού εδάφους εκτόξευσαν -πιθανότατα- Κούρδοι μαχητές, προκαλώντας το θάνατο ενός ατόμου και τον τραυματισμό τουλάχιστον άλλων 13 ανθρώπων, εκ των οποίων οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κυβερνήτη της περιοχής Κιλίς, οι τρεις ρουκέτες εκτοξεύθηκαν από περιοχή κοντά στα σύνορα της Συρίας με την Τουρκία.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων Hawar, τουλάχιστον 35 άμαχοι έχουν χάσει τη ζωή τους και άλλοι 100 έχουν τραυματιστεί, από τις τουρκικές επιθέσεις στην περιοχή Αφρίν της Συρίας, τις τελευταίες πέντε ημέρες.

Η Άγκυρα επιμένει πως οι επιχειρήσεις εντός της συριακής επικράτειας απευθύνονται αποκλειστικά στους τρομοκράτες, όπως κατονομάζει τους Κούρδους, ενώ σε συνομιλία που είχε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με το Γάλλο ομόλογό του, τόνισε ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια να μην πληγούν άμαχοι.

Ακολουθεί σοκαριστικό βίντεο από τις δραματικές στιγμές αμέσως μετά την έκρηξη της ρουκέτας στο τέμενος...
Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης