Φοβούνται «έκρηξη» του Ουίλιαμ για τη Μέγκαν επειδή του «κλέβει» τα φώτα της δημοσιότητας

Φοβούνται «έκρηξη» του Ουίλιαμ για τη Μέγκαν επειδή του «κλέβει» τα φώτα της δημοσιότητας

Τα δύο γαλαζοαίματα αδέλφια θα κάνουν την Πέμπτη δημόσια εμφάνιση σε διαφορετικούς χώρους

Φοβούνται «έκρηξη» του Ουίλιαμ για τη Μέγκαν επειδή του «κλέβει» τα φώτα της δημοσιότητας
Από το 2011, που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παντρεύτηκε την Κέιτ Μίντλετον τα φώτα της δημοσιότητας ήταν στραμμένα στο λαμπερό ζευγάρι και όταν ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έγιναν γονείς, ως οικογένεια πλέον, βρίσκονται συχνά στο επίκεντρο των βρετανικών αλλά και των διεθνών μέσων ενημέρωσης.

Όμως, από τα τέλη Νοεμβρίου, που ο πρίγκιπας Χάρι ανακοίνωσε επίσημα τον αρραβώνα του με την Μέγκαν Μαρκλ, η γοητευτική Αμερικανίδα ηθοποιός βρέθηκε στο επίκεντρο των μέσων ενημέρωσης καθώς φαίνεται ότι γνωρίζει καλά να μαγνητίζει τα βλέμματα, να κερδίζει τις εντυπώσεις και να τραβά επάνω της τα φλας των φωτογράφων. Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στις δύο επίσημες εμφανίσεις της πρώην πρωταγωνίστριας του δικαστικού δράματος Suits στο Νότιγχαμ και στο Μπρίξτον, όπου οι θαυμαστές της όμορφης Μέγκαν την υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό φωνάζοντας το όνομά της και κάνοντας τον βρετανικό Τύπο να μιλά για «Meghan mania».

Κλείσιμο


Αυτή την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν να επισκεφθούν το Κάρντιφ ενώ την ίδια μέρα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ πρόκειται να επισκεφθεί το παιδιατρικό νοσοκομείο Evelina London Children’s Hospital. Αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί αν θα τον συνοδεύσει η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον, αφού συχνά εμφανίζεται στο πλευρό του χωρίς προηγουμένη ανακοίνωση, υπάρχει το ενδεχόμενο και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ως υποστηρίκτρια του νοσοκομείου να δώσει το «παρών».

Ανώνυμη πηγή από το παλάτι μίλησε στην εφημερίδα Daily Mail και δήλωσε ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα δυσαρεστηθεί αν το λαμπερό ζευγάρι Χάρι και Μέγκαν κάνουν μια δημόσια εμφάνιση την ίδια μέρα με εκείνον, έστω και σε διαφορετικά μέρη. «Θυμήσου τα λόγια μου, ο Ουίλιαμ θα γίνει έξαλλος», δήλωσε η πηγή σε δημοσιογράφο της εφημερίδας και πρόσθεσε πως «αναπόφευκτα η Μέγκαν θα τραβήξει επάνω της όλη την προσοχή των μέσων ενημέρωσης».



Σύμφωνα με την Daily Mail, αρκετοί φιλομοναρχικοί στη Βρετανία θεωρούν ότι η γοητευτική Αμερικανίδα ηθοποιός αναμένεται να επισκιάσει με την λάμψη της πολλά από τα εξέχοντα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης