Ταϊλάνδη: Μοντέλο συνελήφθη γιατί διαφήμιζε κρέμα «λεύκανσης» των οπισθίων(βίντεο)

Ταϊλάνδη: Μοντέλο συνελήφθη γιατί διαφήμιζε κρέμα «λεύκανσης» των οπισθίων(βίντεο)

Μεγάλη συζήτηση έχει γίνει και για το προκλητικό βίντεο της διαφήμισης

Ένα 25χρονο μοντέλο συνέλαβαν οι αρχές της Ταϊλάνδης που κυκλοφόρησε ένα αποκαλυπτικό διαφημιστικό, για την προώθηση κρέμας λεύκανσης των οπισθίων. 

Η 25χρονη Νιτχακάρν Νουτχασουτεπάτ, από την επαρχία της Νοτχαμπουρί, δεν περιορίστηκε στο να δείχνει την κρέμα, αλλά προχώρησε και σε δοκιμή, θέλοντας να δείξει πώς μετασχηματίζεται το «όμορφο χλωμό χρώμα» της, αναφέρουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης. 

Ωστόσο οι τεχνικές της δεν φαίνεται ότι ενθουσίασαν και ιδίατερα τις αρχές, που τη συνέλαβαν για ψευδή διαφήμιση, όπως προβλέπει το δίκαιο για την προστασία των καταναλωτών. 

Οι αρχές θεωρούν ότι η διαφήμιση  αλλά και το ίδιο το προϊόν είναι παραπλανητικά, καθώς δεν διαθέτουν επαρκείς πληροφορίες. 

Την ίδια ώρα, οι αρχές έχουν βάλει στο στόχαστρό τους και το βίντεο της κοπέλας, καθώς ορισμένοι θεωρούν ότι ενδέχεται να είναι παραπλανητικό. 

Πλέον, η Νιτχακάρν αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο καταδίκης σε φυλάκιση ενός έτους ή προστίμου ύψους περίπου 2.500 ευρώ, χωρίς να αποκλείεται αν καταδικαστεί και με τους δύο τρόπους. 

Πριν τη διαφήμιση της συγκεκριμένης κρέμας, η 25χρονη πουλούσε σαπούνια κολπικής σύσφιξης και μάσκες λεύκανσης προσώπου. 

Η ίδια αρνήθηκε τις κατηγορίες περί προκλητικού βίντεο και περί ψευδής διαφήμισης καθώς, όπως είπε, το απόσπασμα δείχνει τα αποτελέσματα που είχε αφότου διαφήμισε την κρέμα. Επίσης, ζήτησε την αλληλεγγύη του κόσμου, εξηγώντας ότι μεγαλώνει το παιδί της χωρίς σύζυγο και δουλεύει σκληρά για να τα καταφέρει, τόσο για την ίδια όσο και για την κόρη της. 
ΣΧΟΛΙΑ (1)

IOANNIS

Αμάρτησα για το παιδί μου

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

18234253

Οι προετοιμασίες έχουν αρχίσει εδώ και μήνες, με την Πρώτη Κυρία να έχει μελετήσει παλιότερα επίσημα δείπνα προκειμένου να επιλέξει την κατάλληλη διακόσμηση και το μενού