Άρωμα... Γουαινστάιν στην ξαφνική παραίτηση του Έρικ Σμιτ από την Google

Άρωμα... Γουαινστάιν στην ξαφνική παραίτηση του Έρικ Σμιτ από την Google

Σοκ στη Σίλικον Βάλεϊ από την αιφνίδια αποχώρηση του Σμιτ - Ήταν εκτελεστικός πρόεδρος στην Alphabet,που είναι η μητρική εταιρεία της Google

Άρωμα... Γουαινστάιν στην ξαφνική παραίτηση του Έρικ Σμιτ από την Google
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στη Σίλικον Βάλεϊ η αιφνίδια παραίτηση του εκτελεστικού προέδρου της Alphabet (μητρικής της Google), Έρικ Σμιτ.

Ο Σμιτ, με τη μεγαλύτερη επιρροή στο χώρος της τεχνολογίας, αποφάσισε να ασχοληθεί περισσότερο με την τεχνολογία, την επιστήμη και την φιλανθρωπία όπως ο ίδιος δήλωσε. Για το λόγο αυτό ήθελε περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Ωστόσο, οι κακές γλώσσες οργιάζουν. Ο Σμιτ έχει τη φήμη του γυναικά με αποτέλεσμα πολλοί να σχετίζουν την απομάκρυνσή του από την Alphabet με γυναικεία δουλειά... παραπέμποντας στο ροζ σκάνδαλο Γουάινσταϊν
, σύμφωνα με την εφημερίδα «New York Post». 

Έπειτα από δέκα χρόνια ως CEO Google και επτά χρόνια ως πρόεδρος της Google και μετά της Alphabet, ο Σμιτ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη θέση του και αναλαμβάνει ρόλο τεχνικού συμβούλου ενώ παραμένει στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιουσία του υπολογίζεται πλέον στα 13,8 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο αντικαταστάτης του προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί όμως ο ίδιος θεωρεί ότι θα επιλεγεί κάποιος εκτός του Διοικητικού Συμβουλίου.  
Κλείσιμο

Έρικ Σμιτ, ο «βασιλιάς» των εξωσυζυγικών σχέσεων

Μπορεί τα μαλλιά του να έχουν αραιώσει και το δέρμα του να είναι σκαμμένο, όμως η εξουσία που διέθετε ως αφεντικό της Google και ο παχυλός κουμπαράς του λειτουργούσαν μέχρι τώρα ως το καλύτερο αφροδισιακό για το ωραίο φύλο. Από το κρεβάτι του 62χρονου Ερικ Σμιτ έχουν περάσει ουκ ολίγες αιθέριες υπάρξεις, πάντα μικρότερές του, επιτυχημένες επαγγελματικά.Από την γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Κέιτ Μπόνερ που τον αποκαλεί χαϊδευτικά: «Ο κύριος παράξενη αγάπη». έως την  κατάξανθη διευθύντρια δημοσίων σχέσεων Μάρσι Σίμον. 

Η τελευταία του κατάκτηση είναι η σέξι Βιετναμέζα πιανίστρια μόλις 38 Μαΐων, Τσάου Γιανγκ Νγκουέν, για χάρη της οποίας ο Σμιτ ένιωσε έναν ξαφνικό έρωτα με τον χώρο της Τέχνης. Η σύζυγός του γνωρίζει καλά ότι ο Σμιτ, σύντροφός της από το 1980 έχει μεγάλη αδυναμία στον ποδόγυρο. Παρ’ όλα αυτά, κάνει τα στραβά μάτια παραμένοντας σ’ έναν «ελεύθερο γάμο».

Η Γουέντι Σμιθ, που τα τελευταία χρόνια όπως η ίδια έχει δηλώσει στους New York Times αισθάνεται σαν μία πανάκριβη βαλίτσα στις... αποσκευές του συζύγου της, προτίμησε να αποσυρθεί σε μία από τις επαύλεις που διαθέτει ο σύζυγός της, αφήνοντάς τον να απολαύσει ανενόχλητος τις ερωμένες του. Ο γάμος τους έγινε τον Ιούνιο του 1980, ο Σμιτ παντρεύεται  την εκλεκτή της καρδιάς του, Γουέντι Σούζαν Μπόιλ.Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο κόρες. Φίλοι της οικογένειας υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι διατηρεί έναν «ανοιχτό» γάμο, όπου ο καθένας κάνει τη ζωή του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης