Κοπεγχάγη: «Συναγερμός» για τις πτήσεις της τουρκικής AtlasGlobal

Κοπεγχάγη: «Συναγερμός» για τις πτήσεις της τουρκικής AtlasGlobal

Έκλεισαν εννέα πύλες του αεροδρομίου έπειτα από πληροφορίες της αστυνομίας της Δανίας - Έρευνες σε ένα αεροσκάφος

«Συναγερμός» επικρατεί στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης, οι αρχές του οποίου ανακοίνωσαν ότι υπάρχει απειλή για όλα τα αεροσκάφη της τουρκικής εταιρείας AtlasGlobal.

Θέλεις συνεχή ενημέρωση; Την πίσω πλευρά των γεγονότων; Συνεντεύξεις με ουσία; Συντονίσου από τις 20 Νοεμβρίου στον ΘΕΜΑ 104,6 FM

Επικαλούμενη πληροφορίες από την αστυνομία της Δανίας, η διεύθυνση του αεροδρομίου προέβη στη σχετική ανακοίνωση, δίχως να δώσει περισσότερες πληροφορίες. Η απειλή, ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ισχύει για όλες τις πτήσεις που κάνει η εταιρεία προς πολλούς προορισμούς.

Η AtlasGlobal είναι τουρκική εταιρεία που πραγματοποιεί εσωτερικές, αλλά και διεθνείς πτήσεις κυρίως από τη βάση της, που βρίσκεται σε αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Την είδηση μετέδωσε το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, για να την αναμεταδώσουν εν συνεχεία πολλά τουρκικά ΜΜΕ. Η αστυνομία της Κοπεγχάγης ερευνά τις πληροφορίες αυτές, ενώ στο αεροδρόμιο της πόλης έκλεισαν, προληπτικά, εννέα πύλες και ακυρώθηκε, μέχρι νεωτέρας, η απογείωσή του.


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

springsteen

Ο ρόκερ χαρακτήρισε  «απάνθρωπη» χαρακτήρισε την πρακτική διαχωρισμού των παιδιών παράτυπων μεταναστών από τους γονείς τους, την οποία προβλέπει η νέα μεταναστευτική πολιτική του Αμερικανού προέδρου