ΗΠΑ: Κινδυνεύει με αποπομπή από τον Τραμπ ο ομογενής προσωπάρχης Πρίμπους;

ΗΠΑ: Κινδυνεύει με αποπομπή από τον Τραμπ ο ομογενής προσωπάρχης Πρίμπους;

«Αν ο κ. Τραμπ απωλέσει την εμπιστοσύνη του κ. Πρίμπους αυτός θα πάρει αυτή την απόφαση», δήλωσε η Σάντερς

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ
θα αποπέμψει τον Ελληνοαμερικανό προσωπάρχη Ρέινς Πρίμπους αν απωλέσει την εμπιστοσύνη του στον επικεφαλής του προσωπικού του Λευκού Οίκου, δήλωσε η εκπρόσωπος Σάρα Σάντερς σήμερα, στην ενημέρωση των δημοσιογράφων, αρνούμενη να απαντήσει στο ερώτημα αν ο πλανητάρχης είναι ικανοποιημένος με την απόδοσή του.

«Νομίζω ότι αυτό που έχουμε – αυτό είναι ένας Λευκός Οίκος που έχει πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες, επειδή ο πρόεδρος προσλαμβάνει τους καλύτερους ανθρώπους», είπε η εκπρόσωπος.
«Αν ο κ. Τραμπ απωλέσει την εμπιστοσύνη του κ. Πρίμπους αυτός θα πάρει αυτή την απόφαση», δήλωσε η κυρία Σάντερς.

Η εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι τα μέλη του προσωπικού του Τύπου του Λευκού Οίκου έχουν ένα «υγιή ανταγωνισμό» μεταξύ τους επειδή ο κ. Τράμπ εκτιμά ακόμα και αυτούς που διαφωνούν με την πολιτική του.

«Οι άνθρωποι που είναι εδώ, είναι εδώ επειδή αγαπούν τον πρόεδρο», δήλωσε η εκπρόσωπος.
Η φημολογία για την αποχώρηση του κ. Πρίμπους έφτασε στα ύψη την περασμένη εβδομάδα, αλλά και αυτή όταν προσελήφθη στη θέση του Διευθυντή Πληροφοριών ο Άντονι Σκαραμούτσι, ο οποίος φαίνεται ότι συνωμοτεί για να διώξει τον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου. Ισχυρίζεται ότι πίσω από τις διαρροές εναντίον του κ. Τραμπ βρίσκεται ο κ. Πρίμπους.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Λάθος απόδοση

Η πρόταση "Αν ο κ. Τραμπ απωλέσει την εμπιστοσύνη του κ. Πρίμπους αυτός θα πάρει αυτή την απόφαση..." είναι από συντακτικής απόψεως κακοδιατυπωμένη. Θα μπορούσε να αποδοθεί ως: "Το αν ο κ. Τραμπ απωλέσει την εμπιστοσύνη του προς τον κ. Πρίμπους, θα το κρινει ο ίδιος ο Πρόεδρος.". Η Sanders είπε (απατώντας για το αν ο Priebus συνεχίζει να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Trump): "...I think I've addressed this question when it comes to staffing and personnel many times, that if the president doesn't, then he'll make that decision.", "We all serve at the pleasure of the president, and if he gets to a place where that isn't the case, he'll let you know."

Μετανάστης

Αυτά καταλαβαίνει η γενιά της βιομηχανίας masters σε μετάφραση google. Αυτοί εκπαιδεύτηκαν να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι, όχι να γράφουν σε εφημερίδες.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης