Τουρκία: Ποινή φυλάκισης 217 χρόνια σε δάσκαλο του Κορανίου για σεξουαλική κακοποίηση μαθητών

Τουρκία: Ποινή φυλάκισης 217 χρόνια σε δάσκαλο του Κορανίου για σεξουαλική κακοποίηση μαθητών

Θύματα εννέα μαθητές του, ηλικίας από 9 μέχρι 13 ετών - Τον κατήγγειλαν οι οικογένειες των παιδιών

Το καθήκον του ήταν να διδάσκει σε μικρούς μαθητές να απαγγέλλουν απέξω αποσπάσματα από το Κοράνι, αλλά εκείνος κακοποιούσε σεξουαλικά τα ανήλικα παιδιά. Ο δάσκαλος του Κορανίου στην Κερασούντα της Τουρκίας είχε κακοποιήσει συνολικά εννέα μικρούς μαθητές, ηλικίας από 9 μέχρι 13 ετών.

Στις 23 Αυγούστου του 2016, μετά από καταγγελίες των οικογενειών των παιδιών, που φοιτούσαν στο Alucra Boys Boarding School, κλήθηκε να δώσει κατάθεση ο δάσκαλος Halil İbrahim U. και στις 30 Αυγούστου συνελήφθη.

Η υπόθεση εκδικάστηκε από Ποινικό Δικαστήριο κεκλεισμένων των θυρών επειδή αφορά ανήλικα άτομα στις 25 Ιουλίου, με παρόντες τον πρόεδρο της Επιτροπής για τα Δικαιώματα των Παιδιών στην Τουρκία και την πρόεδρο της Επιτροπής για τα Δικαιώματα των Γυναικών στην γειτονική χώρα.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον κατηγορούμενο σε ποινή φυλάκισης 217 ετών, 4 μηνών και 15 ημερών συνολικά με τις κατηγορίες της «σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων» και της «στέρησης της ελευθερίας τους».

Με ανακοίνωσή του ο τοπικός δικηγορικός σύλλογος ζήτησε από τα μέσα ενημέρωσης να κρατηθούν μυστικές οι ταυτότητες των θυμάτων και να μην δοθούν στην δημοσιότητα φωτογραφίες, καθώς, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, αυτό που προέχει είναι το απώτερο συμφέρον των παιδιών.


 

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Γιώργος

Ζουν ανάμεσα μας..........

Εμ το Κοράνι δεν..."παίζει"!!!!!

Aυτή κι αν είναι ποινή!!! Γεμίζει το στόμα σου να την ...λές!!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

fashion

Υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, οι μεγάλες αυτές εταιρείες ένδυσης, όπως επίσης ο κολοσσός των θαλάσσιων μεταφορών Maersk, υπέγραψαν, στο περιθώριο της 24ης Συνδιάσκεψης του ΟΗΕ για το κλίμα (COP24) στην Πολωνία αυτήν την «χάρτα της βιομηχανίας της μόδας υπέρ της ανάληψης δράσης για το κλίμα»

un

Οι δολοφονίες «διαπράττονται όλο και περισσότερο» από το «οργανωμένο έγκλημα» αλλά μερικές φορές χρηματοδοτούνται από «διεθνείς επιχειρήσεις» που εργάζονται ειδικότερα στον τομέα των ορυχείων, δήλωσε ο εισηγητής λίγες μέρες πριν από την παρουσίαση στον ΟΗΕ μιας έκθεσης σχετικής με την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε 140 χώρες

new_york

Απίστευτο περιστατικό στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης - Πεσμένη στο πάτωμα με πέντε αστυνομικούς από πάνω της, ένας εκ των οποίων είχε αρπάξει το μωρό και το τραβούσε με μανία σαν να ήταν κούκλα