Έπεσε -κυριολεκτικά- το instagram μετά από ανάρτηση του Τραμπ για τον... Θεό!

Έπεσε -κυριολεκτικά- το instagram μετά από ανάρτηση του Τραμπ για τον... Θεό!

Για περίπου μισή ώρα δημιουργήθηκε «πανικός» στους χρήστες

'Έπεσε, κυριολεκτικά, το instagram σε παγκόσμιο επίπεδο, μετά από ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για τον... Θεό!

Χιλιάδες αναφορές από χρήστες των social media έκαναν λόγο για πτώση του δημοφιλούς δικτύου για ορισμένα λεπτά, λίγο μετά την ανάρτηση του ρεπουμπλικανού προέδρου, ο οποίος έγραφε: «Στην Αμερική δεν λατρεύουμε τις κυβερνήσεις. Λατρεύουμε τον Θεό!».Τα προβλήματα στον server διήρκεσαν για περίπου μισή ώρα, αλλά πλέον το πρόβλημα αποκαταστάθηκε.

Όσον αφορά την ανάρτηση του Τραμπ, το αν πρόκειται για συγκυρία ή όχι, ίσως να μην απαντηθεί ποτέ...

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Παϊσιόφιλη Χριστιανή

Που το παράξενο; Μονάχα τα τσιράκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων ήθελαν να λατρεύεται η Hillary Clinton. Ξυδάκι τώρα...

XXXX

Ποιο insta ρε φιόγκοι? Έχετε μπερδέψει τα μπούτια σας, μια χαζοαναρτηση στον Twitter στο ανδρο των παππούδων των τρολ και των πολιτικών έκανε! Σιγά μην έπεσε και το bgp σε παγκόσμιο επίπεδο.

nick

instagram twitter aktarmas

456

Σιγά και στις ομιλίες του το λέει πάντα όπως και όλοι οι ρεπουμπλικάνοι

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

konte54

Η Κομισιόν έχει απειλήσει να εκκινήσει πειθαρχικές διαδικασίες σε βάρος της Ιταλίας για τη διαχείριση του τεράστιου δημόσιου χρέους της και καλεί την Ρώμη να υιοθετήσει νέα μέτρα για να βελτιώσει τα δημόσια οικονομικά της φέτος και την επόμενη χρονιά

vouli-georgia-pic

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης και ο Γιάννης Σαρακιώτης συμμετείχαν στην συνεδρίαση της διακοινοβουλευτικής συνέλευσης της Ορθοδοξίας - Διαδηλωτές εισέβαλαν στην αίθουσα και διέκοψαν την συνεδρίαση

1