Κατά των Εργατικών στοιχηματίζουν στα πρακτορεία στην Βρετανία

Κατά των Εργατικών στοιχηματίζουν στα πρακτορεία στην Βρετανία

Την ήττα του Γκόρντον Μπράουν στις εκλογές της επόμενης εβδομάδας δείχνουν τα πρακτορεία στοιχημάτων στη χώρα μετά από την «γκάφα» του βρετανού πρωθυπουργού, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας αποκάλεσε «φανατισμένη» μία γυναίκα ψηφοφόρο...

Ο Γκόρντον Μπράουν σκέφτεται να παραμείνει επικεφαλής των Εργατικών

Την ήττα του Γκόρντον Μπράουν στις εκλογές της επόμενης εβδομάδας δείχνουν τα πρακτορεία στοιχημάτων στη χώρα μετά από την «γκάφα» του βρετανού πρωθυπουργού, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας αποκάλεσε «φανατισμένη» μία γυναίκα ψηφοφόρο.

Οι πιθανότητες νίκης των Εργατικών έπεσαν στις 46 προς 1, φτάνοντας στο χαμηλότερο επίπεδο τους, λίγες ώρες αφού ο Γκόρντον Μπράουν πραγματοποίησε τα υποτιμητικά σχόλια του για την 65χρονη γυναίκα.

Κλείσιμο

«Δεν υπάρχει αμφιβολία σε αυτό που οι μπούκις λένε: αυτή τη φορά ο Μπράουν τα θαλάσσωσε για τα καλά», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του διαδικτυακού πρακτορείου στοιχημάτων Βetfair σε ανακοίνωση του.

Αντίθετα, η βρετανική αντιπολίτευση των Συντηρητικών ανέβασε τις πιθανότητες της να κερδίσει μία πλειοψηφία των πέντε ποσοστιαίων μονάδων από 2 προς 1 σε 13 προς 8.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης