Είναι viral: Ένα ατρόμητο κοριτσάκι απέναντι στον ταύρο της Wall Street

Είναι viral: Ένα ατρόμητο κοριτσάκι απέναντι στον ταύρο της Wall Street

Γιατί και ποιοι έβαλαν εκεί το άγαλμα του κοριτσιού και τι συμβολίζει η κίνησή τους - Viral έγινε η φωτογραφία με τα δύο αγάλματα

Ανήμερα της ημέρας της γυναίκας, η εικόνα με το χάλκινο άγαλμα αυτού του μικρού κοριτσιού που έχει τοποθετηθεί απέναντι στο δημοφιλές άγαλμα του ταύρου στη Wall Street της Νέας Υόρκης έχει κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των social media.

Η τοποθέτηση του αποτελεί μία πρωτοβουλία του οργανισμού SSGA (State Street Global Advisors) και έγινε στο πλαίσιο μιας καμπάνιας για την αύξηση της συμμετοχής των γυναικών σε ηγετικές θέσεις και την κατάκτηση ηγετικών ρόλων από τις γυναίκες.Ο επικεφαλής του οργανισμού SSGA αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Νομίζουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να διευθύνει κάποιος είναι να υπάρχει ένα ισχυρό συμβούλιο, αποτελεσματικό και ανεξάρτητο. Κλειδί γι'αυτά είναι η διαφορετικότητα των ιδεών και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχουν επικεφαλής διαφόρων ειδικοτήτων, εμπειριών και γνώσεων. Σήμερα, καλούμε τις επιχειρήσεις να πάρουν σοβαρά μέτρα για να αυξήσουν την διαφορετικότητα των ειδών στα διοικητικά τους συμβούλια και δημοσιεύουμε έναν σαφή οδηγό για να τους βοηθήσουμε στη δράση τους».Το χάλκινο άγαλμα δείχνει ένα ατρόμητο κοριτσάκι να κάθεται απέναντι σ’ έναν ταύρο, αψηφώντας τον κίνδυνο. Ο ταύρος είναι έργο του Arturo Di Modica και συμβολίζει το αμερικάνικο χρηματιστήριο ενώ έχει τοποθετηθεί εδώ και χρόνια έξω από το σταθμό του μετρό στη Wall Street της Νέας Υόρκης.

Το μήνυμα του ατρόμητου κοριτσιού απέναντι στον επιθετικό ταύρο θεωρήθηκε από πολλούς πολύ εύστοχο, ενώ η φωτογραφία που απεικονίζει τα δύο αυτά αγάλματα έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


ΣΧΟΛΙΑ (9)

Κακοπροαίρετος

Ο Ταύρος στο χρηματιστήριο συμβολίζει την άνοδο και η αρκούδα την πτώση..

Ροβήρος ο Κατακτητής

Του χρόνου πιο κοντά στα αμελέτητα. Θα είναι ρατσιστικό ο,τιδήποτε άλλο. Άντε να δούμε, φασίστες.

Koula

Ότι πεις Ρουβιτσα

Ροβήρος ο Κατακτητής

Καλά κοροίδευε εσύ. Σε λίγο που θα είναι εντελώς κανονική η παιδεραστία και φασίστας όποιος διαφωνεί, σειρά θα έχουν οι ταύροι. Ρουβίτσα θα λες και θα κλαις μετά.

Victor

Οι γυναίκες πρέπει να μεγαλώνουν τα παιδιά. Είναι ό,τι πιο σημαντικό σε μία κοινωνία. Αν κάποια μπορεί να το κάνει αυτό και ταυτόχρονα να έχει θέση ευθύνης, τότε καλώς. Τι να την κάνει μία γυναίκα (ή και ένας άντρας) την καριέρα όταν η οικογένεια μπαίνει σε 2η μοίρα;

Ροβήρος ο Κατακτητής

Αυτά μόνο για τις λαθρομαντηλομάνες. Οι υπόλοιποι να τους αδειάζουμε τη γωνιά.

Victor

Εγώ δεν πρόκειται να τους αδειάσω τη γωνιά. Καλύτερα να μείνουμε 5 εκατομμύρια αλλά γνήσιοι Έλληνες παρά 15 εκατομμύρια από τους οποίους οι 10 λάθρο.

@Victor

Όλοι οι Έλληνες είμαστε λάθρο....

@20:17

Μην κρινεις απ τον εαυτο σου πολιτογραφημενε...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

nautilia-tanker

«Και τα 23 μέλη του πληρώματος του τάνκερ αναχώρησαν από το Ιράν, από το αεροδρόμιο Μπαντάρ Αμπάς, και έφθασαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι στις 19:30 ώρα Ελλάδας» σημειώνεται σε μια ανακοίνωση

amandaknox

Τον Ιανουάριο, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων απεφάνθη ότι η Νοξ δεν έτυχε δίκαιης δίκης και διέταξε την Ιταλία να της καταβάλει το ποσό των 18.400 ευρώ ως αποζημίωση