Είναι viral: Ένα ατρόμητο κοριτσάκι απέναντι στον ταύρο της Wall Street

Είναι viral: Ένα ατρόμητο κοριτσάκι απέναντι στον ταύρο της Wall Street

Γιατί και ποιοι έβαλαν εκεί το άγαλμα του κοριτσιού και τι συμβολίζει η κίνησή τους - Viral έγινε η φωτογραφία με τα δύο αγάλματα

Είναι viral: Ένα ατρόμητο κοριτσάκι απέναντι στον ταύρο της Wall Street
Ανήμερα της ημέρας της γυναίκας, η εικόνα με το χάλκινο άγαλμα αυτού του μικρού κοριτσιού που έχει τοποθετηθεί απέναντι στο δημοφιλές άγαλμα του ταύρου στη Wall Street της Νέας Υόρκης έχει κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των social media.

Η τοποθέτηση του αποτελεί μία πρωτοβουλία του οργανισμού SSGA (State Street Global Advisors) και έγινε στο πλαίσιο μιας καμπάνιας για την αύξηση της συμμετοχής των γυναικών σε ηγετικές θέσεις και την κατάκτηση ηγετικών ρόλων από τις γυναίκες.

Κλείσιμο


Ο επικεφαλής
του οργανισμού SSGA αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Νομίζουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να διευθύνει κάποιος είναι να υπάρχει ένα ισχυρό συμβούλιο, αποτελεσματικό και ανεξάρτητο. Κλειδί γι'αυτά είναι η διαφορετικότητα των ιδεών και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχουν επικεφαλής διαφόρων ειδικοτήτων, εμπειριών και γνώσεων. Σήμερα, καλούμε τις επιχειρήσεις να πάρουν σοβαρά μέτρα για να αυξήσουν την διαφορετικότητα των ειδών στα διοικητικά τους συμβούλια και δημοσιεύουμε έναν σαφή οδηγό για να τους βοηθήσουμε στη δράση τους».



Το χάλκινο άγαλμα δείχνει ένα ατρόμητο κοριτσάκι να κάθεται απέναντι σ’ έναν ταύρο, αψηφώντας τον κίνδυνο. Ο ταύρος είναι έργο του Arturo Di Modica και συμβολίζει το αμερικάνικο χρηματιστήριο ενώ έχει τοποθετηθεί εδώ και χρόνια έξω από το σταθμό του μετρό στη Wall Street της Νέας Υόρκης.

Το μήνυμα του ατρόμητου κοριτσιού απέναντι στον επιθετικό ταύρο θεωρήθηκε από πολλούς πολύ εύστοχο, ενώ η φωτογραφία που απεικονίζει τα δύο αυτά αγάλματα έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης