Γλίτωσε την κλήση για σπασμένο φανάρι κάνοντας ζογκλερικά

Γλίτωσε την κλήση για σπασμένο φανάρι κάνοντας ζογκλερικά

Ο αστυνομικός ενθουσιάστηκε που συνάντησε έναν μάγο και ζογκλέρ

Μια επίδειξη των ζογκλερικών του ικανοτήτων αποδείχθηκε αρκετή για έναν νεαρό στο Αρκάνσας προκειμένου να γλιτώσει την κλήση για ένα σπασμένο φανάρι στο αυτοκίνητό του.

Όταν ο αστυνομικός σταμάτησε το νεαρό για έλεγχο είδε κάτι ύποπτο στην τσέπη του. Ο νεαρός τότε του αποκάλυψε ότι είναι μάγος κερδίζοντας το ενδιαφέρον του αστυνομικού ο οποίος ενθουσιάστηκε όταν στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου είδε κορίνες.

«Ξέρεις να κάνεις ζογκλερικά;» ρώτησε ο αστυνομικός τον νεαρό και όταν πήρε καταφατική απάντηση ενθουσιάστηκε. «Μου έφτιαξες το βράδυ φίλε» ακούγεται να του λέει ζητώντας του να του κάνει μια επίδειξη των ικανοτήτων του.

Ο νεαρός τότε άρπαξε την ευκαιρία να γλιτώσει το πρόστιμο και ξεκίνησε την προσπάθειά του ζητώντας από τον αστυνομικό να καταγράψει την προσπάθειά του.

Όταν το σόου τελείωσε τόσο ο νεαρός όσο και ο αστυνομικός ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς - ο καθένας για τους δικους του λόγους.


ABC Breaking News | Latest News VideosΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

konte54

Η Κομισιόν έχει απειλήσει να εκκινήσει πειθαρχικές διαδικασίες σε βάρος της Ιταλίας για τη διαχείριση του τεράστιου δημόσιου χρέους της και καλεί την Ρώμη να υιοθετήσει νέα μέτρα για να βελτιώσει τα δημόσια οικονομικά της φέτος και την επόμενη χρονιά

vouli-georgia-pic

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης και ο Γιάννης Σαρακιώτης συμμετείχαν στην συνεδρίαση της διακοινοβουλευτικής συνέλευσης της Ορθοδοξίας - Διαδηλωτές εισέβαλαν στην αίθουσα και διέκοψαν την συνεδρίαση

1