Βρετανία: Στο δικαστήριο 26χρονη που φέρεται να βίασε άνδρα

Βρετανία: Στο δικαστήριο 26χρονη που φέρεται να βίασε άνδρα

Η Βρετανίδα δεν αποδέχθηκε τις κατηγορίες για τον διπλό βιασμό και αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικά μέτρα

Βρετανία: Στο δικαστήριο 26χρονη που φέρεται να βίασε άνδρα
Είθισται σε υποθέσεις βιασμών και σεξουαλικών κακοποιήσεων, αρνητικοί πρωταγωνιστές να είναι οι άνδρες. Ωστόσο, μία 26χρονη στη Βρετανία αποτελεί την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, καθώς κατηγορείται ότι βίασε δύο φορές έναν άνδρα στα τέλη Ιανουαρίου.

Η σπάνια αυτή περίπτωση καταγράφηκε στο Νιούκαστλ της Βρετανίας. Η Κάτι Μπράνεν παρουσιάστηκε σήμερα στο δικαστήριο, προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία του διπλού βιασμού ενός άνδρα, το όνομα του οποίου δεν κοινοποιήθηκε, καθώς απαγορεύεται από τη βρετανική νομοθεσία.

Η 26χρονη γυναίκα δεν αποδέχθηκε τις κατηγορίες και αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση, επιβεβαιώνοντας μόνο το όνομά της. Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικά μέτρα, καθώς το δικαστήριο της απαγόρευσε να έρθει σε οποιαδήποτε επαφή με το φερόμενο ως θύμα της, ενώ θα παρακολουθείται ηλεκτρονικά, δηλώνοντας την παρουσία της σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Η τελική εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε για τις 4 Δεκεμβρίου, ενώ στις 25 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να παρουσιαστεί και πάλι ενώπιον του δικαστηρίου, ώστε να δηλώσει αν έχει να προσθέσει κάποιο στοιχείο.

Κλείσιμο
Η 26χρονη Κάτι μέσα στο δικαστήριο


Η Βρετανίδα κατηγορούμενη κατά την έξοδό της από το δικαστήριο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης