Τουρκία: Στη φυλακή παραμένει τελικά η Ασλί Ερντογάν

Τουρκία: Στη φυλακή παραμένει τελικά η Ασλί Ερντογάν

Η διάσημη τουρκάλα συγγραφέας παρέμενε κρατούμενη από τον Αύγουστο και παρά τη διαταγή για αποφυλάκισή της θα μείνει κρατούμενη καθώς βαρύνεται με δεύτερη κατηγορία

Τουρκία: Στη φυλακή παραμένει τελικά η Ασλί Ερντογάν
Η διάσημη συγγραφέας από την Τουρκία Ασλί Ερντογάν, η οποια βρίσκεται στην φυλακή από τον Αύγουστο και της οποίας νωρίτερα σήμερα γνωστοποιήθηκε η αποφυλάκιση από τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, θα παραμείνει τελικά υπό κράτηση, καθώς τη βαρύνει άλλη μια κατηγορία, έκανε γνωστό ο δικηγόρος της.

«Θα παραμείνει υπό κράτηση καθώς κατηγορείται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο δικηγόρος της, Ερντάλ Ντογάν μπροστά στη φυλακή της Κωνσταντινούπολης όπου παραμένει έγκλειστη η πελάτισσά του.

Κλείσιμο
Η μεταφράστρια και συγγραφέας Νετζμιγιέ Αλπάι, ηλικίας 70 ετών, η οποία είχε επίσης συλληφθεί τον Αύγουστο θα παραμείνει επίσης στην φυλακή καθώς αντιμετωπίζει την ίδια κατηγορία κι ενώ η αποφυλάκισή της είχε επίσης γνωστοποιηθεί νωρίτερα από τα ΜΜΕ, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Η διαταγή της αποφυλάκισης υπό όρους που μεταδόθηκε από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης αφορούσε μια άλλη κατηγορία, «την επίθεση εναντίον του Κράτους και της ακεραιότητας του Κράτους» εξήγησε ο δικηγόρος. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης