Δείτε τις γυναίκες που ψηφίζουν «δαγκωτό» Τραμπ παρά τα σεξιστικά του σχόλια

Δείτε τις γυναίκες που ψηφίζουν «δαγκωτό» Τραμπ παρά τα σεξιστικά του σχόλια

Ο σύλλογος των Trumpettes αποτελείται από μεσόκοπες κυρίες που κυκλοφορούν δημοσίως με πανάκριβα κοσμήματα και αυτοκίνητα και υποστηρίζουν με θέρμη τα λεγόμενα του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών

Δείτε τις γυναίκες που ψηφίζουν «δαγκωτό» Τραμπ παρά τα σεξιστικά του σχόλια
Την αμέριστη στήριξή τους στον Ντόναλντ Τραμπ
ο οποίος δέχεται πανταχόθεν πυρά για τα σεξιστικά του σχόλια σε βάρος των γυναικών εκφράζουν οι «Trumpettes», ο γυναικείος σύλλογος στις ΗΠΑ που πίνει νερό στο όνομα του Αμερικανού Μίδα.
   
Οι μεσόκοπες κυρίες με το παχυλό πορτοφόλι είναι οι διασημότερες υποστηρίκτριες του Τραμπ, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Telegraph». 
 
Κλείσιμο
Oι κοσμικές κυρίες που κυκλοφορούν δημοσίως με πανάκριβα κοσμήματα και αυτοκίνητα, υποστηρίζουν με θέρμη τα λεγόμενα του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών. 

Η αρχηγός του γυναικείου κινήματος, Τόνι Χολτ Κράμερ, έσπευσε να δηλώσει στη βρετανική εφημερίδα «Telegraph» ότι «τα αγόρια πρέπει να είναι αγόρια...»

Ο Τραμπ με τις... «τραμπίτσες» του




Η Τόνι Χολτ Κράμερ, δημοσιογράφος κοσμικών θεμάτων που έχει κάνει μία περιουσία, πηγαινοέρχεται στις δύο επαύλεις της: η μία στη Φλόριντα και η άλλη στην Καλιφόρνια. 
   
Σχετικά με το βίντεο όπου ο Τραμπ το 2005 κάνει χυδαία σχόλια για τις γυναίκες , η Κράμερ έσπευσε να υποβαθμίσει την σπουδαιότητά τους. 

«Το να απορρίψουν οι Αμερικανοί την υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ για το προεδρικό χρίσμα επειδή θέλει να πηδ... ει μία γυναίκα, δεν θα λύσει τα προβλήματα των Αμερικανών», τόνισε η Κράμερ. Η ίδια οργανώνει εκδηλώσεις υπέρ του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου εξηγώντας πως υπάρχουν πολλοί λόγοι που θεωρεί ότι ο Τραμπ είναι σαφώς καλύτερος από τη Χίλαρι. Το σοσιαλιστικό πρόγραμμα του Ομπάμα έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην οικονομία, επισημαίνουν οι Trumpettes.

Η Τόνι Χολτ Κράμερ



Oι περισσότερες από αυτές έχουν διασυνδέσεις με την αφρόκρεμα των ΗΠΑ. 

«Δεν ήμασταν όλοι Ρεπουμπλικάνοι. Στο κίνημα υπάρχουν και γυναίκες που έχουν χρηματοδοτήσει και Δημοκρατικούς», επισημαίνει η Κράμερ και προσθέτει: 

«Γνωρίζω πολύ καλά τη Χίλαρι προσωπικά και θα σας πω ότι θα είναι μία τρίτη θητεία του Μπαράκ Ομπάμα». 
Οι Trumpettes USA αμφισβητούν παράλληλα και τις δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών μη δημοφιλή ανάμεσα στις γυναίκες. 

Ο γυναικείος σύλλογος ιδρύθηκε το Φθινόπωρο του 2015 σ' ένα γκαλά στο Beverly Ηilton από την Τόνι Χολτ Κράμερ.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης