Λευκός Οίκος: Οι δηλώσεις Τραμπ συνιστούν σεξουαλική επίθεση

Λευκός Οίκος: Οι δηλώσεις Τραμπ συνιστούν σεξουαλική επίθεση

Ο εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου, επισήμανε σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια μιας πτήσης με το προεδρικό αεροσκάφος ότι ο πρόεδρος της χώρας Μπαράκ Ομπάμα χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Τραμπ αποκρουστικές

Λευκός Οίκος: Οι δηλώσεις Τραμπ συνιστούν σεξουαλική επίθεση
Η αμερικανική κυβέρνηση τόνισε σήμερα ότι τα προσβλητικά για τις γυναίκες σχόλια του υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ, που αποκαλύφθηκαν σε ένα βίντεο που διέρρευσε και χρονολογείται πριν από 11 χρόνια, ισοδυναμούν με σεξουαλική επίθεση.

Ο εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου Τζος Έρνεστ επισήμανε σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια μιας πτήσης με το προεδρικό αεροσκάφος ότι ο πρόεδρος της χώρας Μπαράκ Ομπάμα χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Τραμπ αποκρουστικές.

Στο βίντεο που περιλαμβάνει τον διάλογο που είχε με τον Μπίλι Μπους του Access Hollywood στο πλατό της σαπουνόπερας Days of Our Lives ο Τραμπ ακούγεται να μιλά για τη συνάντησή του με μια όμορφη γυναίκα. «Της την έπεσα στο Παλμ Μπιτς. Της την έπεσα αλλά απέτυχα. Το παραδέχομαι. Προσπάθησα να την πηδήξω. ήταν παντρεμένη. Της την έπεσα πολύ χοντρά». Συνεχίζοντας την περιγραφή της προσπάθειάς του ο Τραμπ ακούγεται να λέει ότι πήγε την γυναίκα αυτή να δει κάτι έπιπλα. «Της την έπεσα σαν σκύλος αλλά δεν μπόρεσα να τα καταφέρω και ήταν και παντρεμένη» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος λέει ότι «ξέρεις με ελκύουν αυτόματα οι όμορφες γυναίκες. Αρχίζω απλά να τις φιλάω. Είναι σαν μαγνήτης. Απλά φιλάω. Δεν περιμένω. Και όταν είσαι σταρ σε αφήνουν να τα κάνεις αυτά. Μπορείς να κάνεις τα πάντα, να τις αρπάξεις από το μ@@@ι».

Όπως αναφέρει η Wall Street Journal ο διάλογος έχει καταγραφεί μήνες μετά τον γάμο του Τραμπ με την τρίτη σύζυγό του Μελάνια. Η ίδια η Μελάνια χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή της «απαράδεκτες και προσβλητικές» τις παρατηρήσεις του συζύγου της για τις γυναίκες στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, ωστόσο σημειώνει ότι «δέχθηκε τη συγγνώμη του».
Κλείσιμο

Το βίντεο με τις σεξιστικές δηλώσεις του Τραμπ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης