«Ρεσιτάλ» σωβινισμού από Τζουλιάνι: Καλύτερος ο Τραμπ «από μια γυναίκα»

«Ρεσιτάλ» σωβινισμού από Τζουλιάνι: Καλύτερος ο Τραμπ «από μια γυναίκα»

Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης χαρακτήρισε «διάνοια» τον Τραμπ επειδή φοροαπέφευγε επί 18 χρόνια

«Ρεσιτάλ» σωβινισμού από Τζουλιάνι: Καλύτερος ο Τραμπ «από μια γυναίκα»
Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι σημερινές δηλώσεις του Ρούντι Τζουλιάνι, πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης και νυν στενού συνεργάτη του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος - ούτε λίγο ούτε πολύ - χαρακτήρισε ως «διάνοια» τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο για τον Λευκό Οίκο επειδή κατάφερνε να μην πληρώνει φόρους επί 18 χρόνια. 

Κληθείς να σχολιάσει το δημοσίευμα βόμβα των New York Times, σύμφωνα με το οποίο ο Ντόναλντ Τραμπ ενδέχεται να είχε αποφύγει, με νόμιμο τρόπο, να πληρώνει φόρους επί σχεδόν 18 χρόνια, δηλώνοντας το 1995 ζημιές 916 εκατομμυρίων, ο Τζουλιάνι έδωσε ρεσιτάλ παραλογισμού και μισογυνισμού. 

Ειδικότερα, ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης φέρεται να χαρακτήρισε «οικονομική διάνοια» τον Τραμπ λόγω αυτού του «κατορθώματος», κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο δίκτυο NBC, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι αυτό ακριβώς είναι πού χρειάζεται η Αμερική: έναν άνθρωπο που ξέρει τόσο καλά τα παραθυράκια του νόμου ώστε να αποφεύγει να δώσει δεκάρα στο κράτος παρά το γεγονός ότι είναι πάμπλουτος.

«Δεν νομίζετε ότι ένας άνδρας που διαθέτει αυτήν την οικονομική διάνοια είναι πολύ καλύτερος για τις Ηνωμένες Πολιτείες από μια γυναίκα;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης του Τραμπ, αποκαλύπτοντας για μια ακόμη φορά τη σωβινιστική πλευρά του χαρακτήρα του και υπονοώντας ότι ο Λευκός Οίκος δεν είναι χώρος για... φουστάνια.
Κλείσιμο
«Το μόνο πράγμα που έχει καταφέρει ποτέ η Χίλαρι είναι ότι έβαλε σε μπελάδες το FBI, το οποίο αναγκάστηκε να ελέγξει όλα τα email της», συμπλήρωσε ο Τζουλιάνι, αναφερόμενος στο γνωστό σκάνδαλο με την ηλεκτρονική αλληλογραφία της Δημοκρατικής υποψήφιας.

Ερωτηθείς δε γιατί συνεχίζει να επικρίνει την Χίλαρι Κλίντον για τον τρόπο που χειρίστηκε την απιστία του άνδρα της, δεδομένου ότι και ο ίδιος έχει στο ενεργητικό του τρεις αποτυχημένους γάμους και ένα σκάνδαλο, όταν απάτησε την δεύτερη σύζυγό του, ο Τζουλιάνι έσπευσε να δώσει μια καθαρά... ανδρική απάντηση: «Όλοι το κάνουν. Εξάλλου, είμαι καθολικός και έχω εξομολογηθεί αυτά τα πράγματα στον ιερέα μου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης