Συγκινητικό βίντεο: Κωφή έφηβη ακούει τη φωνή της μητέρας της για πρώτη φορά

Συγκινητικό βίντεο: Κωφή έφηβη ακούει τη φωνή της μητέρας της για πρώτη φορά

Μετά από πολλά χρόνια θεραπείας στο Κέντρο Ακοής και Ομιλίας του Τέξας, η Breanna, πίστευε ότι είχε δοκιμάσει τα πάντα, χωρίς αποτέλεσμα

Συγκινητικό βίντεο: Κωφή έφηβη ακούει τη φωνή της μητέρας της για πρώτη φορά
Μετά από πολλά χρόνια θεραπείας στο Κέντρο Ακοής και Ομιλίας του Τέξας, η Breanna, μια κωφή 14χρονη, αισθανόταν ότι είχε δοκιμάσει τα πάντα, χωρίς ωστόσο να υπάρξει αποτέλεσμα.

Η έφηβη από το Χιούστον, η οποία είχε διαγνωστεί με «μέτρια έως σοβαρή» απώλεια ακοής όταν ήταν μωρό, πέρασε όλη της τη ζωή ακούγοντας μονάχα πνιχτούς ήχους. Αυτό ωστόσο που της προκαλούσε απελπισία, ήταν το γεγονός ότι η ακοή της συνέχιζε να επιδεινώνεται με το πέρασμα του χρόνου.

Η απόγνωσή της όμως διαλύθηκε ξαφνικά τον περασμένο μήνα, όταν η νεαρή δοκίμασε για πρώτη φορά ένα κοχλιακό εμφύτευμα τελευταίας τεχνολογίας στο αριστερό της αφτί και άκουσε ξεκάθαρα για πρώτη φορά κάτι που την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα: τη φωνή της μητέρας της.

Κλείσιμο
«Μπορείς να ακούσεις τη φωνή μου», ρώτησε συγκινημένη η γυναίκα. «Ναι», απάντησε χαμογελώντας η Breanna. Δευτερόλεπτα αργότερα, το αγχωμένο γέλιο της μετατράπηκε σε δάκρυα ανακούφισης.

Ήταν μια ιδιαίτερα συναισθηματική στιγμή για όλους, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού του κέντρου που συνεργαζόταν με την οικογένεια της Breanna εδώ και χρόνια. 

«Το να βλέπουμε την Breanna να ακούει καλύτερα από κάθε άλλη φορά ήταν μια ξεχωριστή στιγμή για όλους μας, που μας γέμισε ευτυχία»,
είπε η Kelsey Gross, διευθύντρια του Κέντρου Ακοής και Ομιλίας στο κανάλι CBS.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης