Ρωσία: Δύο νεκροί σε επίθεση ενόπλων κατά αστυνομικού τμήματος
Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί - Νεκροί οι δράστες που έφεραν όπλα και τσεκούρια
Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν έπειτα από επίθεση δύο ανδρών οπλισμένων με όπλα και τσεκούρια κατά αστυνομικού τμήματος στη Μόσχα.
Νωρίτερα, το ρωσικό δίκτυο Russia Today είχε αναφέρει πως ένας αστυνομικός έχασε τη ζωή του και ότι οι ένοπλοι διέφυγαν της σύλληψης.
Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που επικαλείται το ίδιο δίκτυο, οι δύο δράστες έπεσαν νεκροί από πυρά αστυνομικών και οι δύο ένστολοι έχουν τραυματιστεί.
Οι δράστες άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών, όταν οι τελευταίοι επιχείρησαν να σταματήσουν για έλεγχο ένα ύποπτο όχημα, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
Κλείσιμο
«Ως αποτέλεσμα δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ένας εκ των οποίων νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση», ανέφερε εκπρόσωπος της επιτροπής ερευνών της Ρωσίας.
«Ένας από τους δράστες σκοτώθηκε από την αστυνομία κατά τη διάρκεια της επίθεσης και ο άλλος σκοτώθηκε ενώ προσπάθησε να αντισταθεί στη σύλληψή του», πρόσθεσε.
Οι αρμόδιες αρχές διενεργούν έρευνα ώστε να διαπιστώσουν τα κίνητρα της επίθεσης.
Η INALAN κατακτά επισήμως την κορυφή, λαμβάνοντας την πιστοποίηση της Ookla της διεθνώς αναγνωρισμένης πλατφόρμας Speedtest, ως ο πάροχος με το ταχύτερο σταθερό internet σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Οι ειδικοί του Ρευματολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις για τους τύπους της πάθησης, τα συμπτώματα και την αντιμετώπισή της.