Φωτογραφίες: Χαμογελαστός ο Κιμ Γιονγκ Ουν «δοκιμάζει» ροζ κουκέτες σε κατασκήνωση

Φωτογραφίες: Χαμογελαστός ο Κιμ Γιονγκ Ουν «δοκιμάζει» ροζ κουκέτες σε κατασκήνωση

Σε μια προσπάθεια να προωθήσει την ιδέα της «ταχύτητας της Πιονγιάνγκ», όρο που χρησιμοποιεί για να δείξει, σύμφωνα με βορειοκορεάτικα μέσα ενημέρωσης, την βιομηχανοποίηση της χώρας του.

Φωτογραφίες: Χαμογελαστός ο Κιμ Γιονγκ Ουν «δοκιμάζει» ροζ κουκέτες σε κατασκήνωση
Ένα σπάνιο χαμόγελο επιφύλαξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν στους επιτελείς του κατά την επιθεώρηση που έκανε σε μια παιδική κατασκήνωση και ένα εργοστάσιο παραγωγής σαπουνιών.

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας επισκέφθηκε την κατασκήνωση σε μια προσπάθεια να προωθήσει την ιδέα της «ταχύτητας της Πιονγιάνγκ», όρο που χρησιμοποιεί για να δείξει, σύμφωνα με βορειοκορεάτικα μέσα ενημέρωσης, την βιομηχανοποίηση της χώρας του.

Κλείσιμο
Στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν ο Κιμ Γιονγκ Ουν εμφανιζεται να «δοκιμάζει» μια ροζ κουκέτα και στη συνέχεια να επιθεωρεί ένα δωμάτιο με ταβάνι που θυμίζει ενυδρείο.







Σύμφωνα με τα κρατικά ελεγχόμενα μέσα της Βόρειας Κορέας ο Κιμ Γιονγκ Ουν «έλαμπε από χαρά» με ό,τι κατάφεραν οι εργάτες για την ανακαίνιση της κατασκήνωσης.

Ο Κιμ «εντυπωσιάστηκε από τους εργάτες και τα μέλη του κόμματος που εφάρμοσαν το πνεύμα της "ταχύτητας της Πιονγιάνγκ"» καθώς προστέθηκαν καφετέριες, αίθουσες εστιατορίου και γήπεδα μπάσκετ στην κατασκήνωση που κατασκευάστηκε το 1963.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης