Βρετανία: Στο 45% το Brexit - Τρεις μονάδες διαφορά από το «stay»

Βρετανία: Στο 45% το Brexit - Τρεις μονάδες διαφορά από το «stay»

Η δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από το ινστιτούτο ICM μέσω Διαδικτύου ενόψει του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου και δόθηκε στη δημοσιότητα, πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 2.030 ψηφοφόρων, μεταξύ 8ης και 10ης Απριλίου

Βρετανία: Στο 45% το Brexit - Τρεις μονάδες διαφορά από το «stay»
Δημοσκόπηση στην οποία αποτυπώνεται η μάχη «μονάδα-μονάδα» που δίνεται μεταξύ των υποστηρικτών του Brexit και του «stay» στην Ευρωπαϊκή Ένωση
, δόθηκε στη δημοσιότητα, αποδεικνύοντας ότι η κατάσταση στη Βρετανία είναι κάτι παραπάνω από ρευστή.

Κλείσιμο
Από τα αποτελέσματα εξάγονται δύο συμπεράσματα. Το πρώτο είναι ότι διατηρείται το προβάδισμα του Brexit, το οποίο επιθυμούν το 45% των Βρετανών, έναντι 42% εκείνων που επιθυμούν την παραμονή στην ΕΕ. Το δεύτερο είναι ότι τη μάχη θα καθορίσουν οι αναποφάσιστοι, το ποσοστό των οποίων ανέρχεται σε υψηλά επίπεδα, στο 12%.

Η δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από το ινστιτούτο ICM μέσω Διαδικτύου ενόψει του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου και δόθηκε στη δημοσιότητα, πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 2.030 ψηφοφόρων, μεταξύ 8ης και 10ης Απριλίου.

Η προηγούμενη δημοσκόπηση του ICM, η οποία είχε δοθεί στη δημοσιότητα την 6η Απριλίου, κατέγραφε αντιθέτως προβάδισμα των υποστηρικτών της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ κατά μία μονάδα, στο 43%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης