Στο «Big Brother» ο Βρετανός που έβγαλε selfie με τον αεροπειρατή στην Κύπρο

Στο «Big Brother» ο Βρετανός που έβγαλε selfie με τον αεροπειρατή στην Κύπρο

Από το αεροσκάφος των αιγυπτιακών αερογραμμών, στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» ο 27χρονος Μπεν Ινες

Στο «Big Brother» ο Βρετανός που έβγαλε selfie με τον αεροπειρατή στην Κύπρο
Τον περασμένο Μάρτιο η χαμογελαστή εικόνα του δίπλα στον 59χρονο αεροπειρατή Σείφ Ελντίν Μουσταφά που αναστάτωσε την Κύπρο ενώ επέβαινε σε αεροσκάφος των αιγυπτιακών αερογραμμών, έκανε το γύρο του κόσμου.

Τώρα, ο 27χρονος Βρετανός επιβάτης που πόζαρε δίπλα στον Μουσταφά τη στιγμή που ολόκληρος ο κόσμος παρακολουθούσε με αγωνία όσα συνέβαιναν στο αεροδρόμιο της Λάρνκακας, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει σε ριάλιτι στη χώρα του.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα ο Μπεν Ινες πρόκειται να συμμετάσχει στην τηλεοπτική εκπομπή «Celebrity Big Brother» ανάμεσα σε άλλους τηλεοπτικούς αστέρες της χώρας που θα παρακολουθούνται 24 ώρες το 24ωρο με κάμερες και η ζωή τους θα μεταδίδεται από τον σταθμό Channel 5.

Όπως επισημαίνει ο βρετανικός Τύπος, οι αρμόδιοι του τηλεοπτικού προϊόντος επιθυμούν να αναδείξουν την ιδιαίτερη προσωπικότητα του Ινες στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού».

Ο «hijack selfie man», όπως είναι γνωστός ο Ινες, αναμένεται να φέρει ένα… εκρηκτικό κλίμα στο «σπίτι» έπειτα από την εμπειρία του με τον αεροπειρατή που φορούσε ζώνη με… εκρηκτικά κατασκευασμένα από θήκες κινητών τηλεφώνων.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης