Η απάντηση του Ριμπολόβλεφ για το σκάνδαλο των Panama Papers

Η απάντηση του Ριμπολόβλεφ για το σκάνδαλο των Panama Papers

Σε έγγραφα της Mossack-Fonseca ο Ρώσος ιδιοκτήτης του Σκορπιού εμφανίζεται να επικοινωνεί με νομικούς και να ζητά συμβουλές ώστε να αποφύγει τις οικονομικές απαιτήσεις της πρώην συζύγου του

Η απάντηση του Ριμπολόβλεφ για το σκάνδαλο των Panama Papers
Το όνομα του Ρώσου μεγιστάνα Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, ιδιοκτήτη του Σκορπιού είναι μεταξύ εκείνων που ξεχωρίζουν στην αλληλογραφία της νομικής εταιρείας Mossack-Fonseca, στο σκάνδαλο Panama Papers
. Στην αλληλογραφία της εταιρείας εμφανίζεται ο Ρώσος ιδιοκτήτης του Σκορπιού να επικοινωνεί με τους νομικούς και να ζητά συμβουλές ώστε να αποφύγει τις οικονομικές απαιτήσεις της πρώην συζύγου του Έλενας.
Κλείσιμο

Ωστόσο, η οικογένεια Ριμπολόβλεφ μέσω του εκπροσώπου της δίνει τη δική της απάντηση σε όσα αναφέρονται για εκείνη σε σχέση με το Panama Papers.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Η οικογένεια Ριμπολόβλεφ όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν, έστησε εντελώς νόμιμα τις δομές της περιουσίας της με σκοπό την προστασία της. Η υπόθεση είναι εντελώς άσχετη με το διαζύγιο αφού οι εταιρείες ιδρύθηκαν το 2002 έξι χρόνια πριν ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το διαζύγιο. Η χρήση της εταιρείας Xitrans Finance ως φορέα εκμετάλλευσης των έργων τέχνης της οικογένειας έχει δημοσιοποιηθεί πολλές φορές στο παρελθόν σε μέσα σε ολόκληρο τον κόσμο και είναι απολύτως νόμιμη». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης