Συνελήφθη ο Σύρος βιαστής που το είχε σκάσει από τη φυλακή με τη... δεσμοφύλακά του

Συνελήφθη ο Σύρος βιαστής που το είχε σκάσει από τη φυλακή με τη... δεσμοφύλακά του

Τέσσερις μέρες νωρίτερα είχαν δημοσιεύσει ένα βίντεο όπου περιγελούσαν τις αρχές για την ανικανότητά τους να τους συλλάβουν

Συνελήφθη ο Σύρος βιαστής που το είχε σκάσει από τη φυλακή με τη... δεσμοφύλακά του
Η υπόθεση της όμορφης Ελβετής δεσμοφύλακα που είχε βοηθήσει τον κατά συρροή βιαστή εραστή της να αποδράσει από τη φυλακή και το είχε σκάσει μαζί του πριν από δύο μήνες είχε απασχολήσει εκτενώς τη διεθνή κοινή γνώμη και πολλοί μάλιστα πίστευαν ότι το παράνομο ζευγάρι κρυβόταν στην χώρα μας.

Τελικά, όπως αποδείχτηκε, η 32χρονη Angela Magdici και ο 27χρονος Hassan Kiko κρύβονταν σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή Ρομάνο ντι Λομπάρντια στην Ιταλία, με την πρόθεση να αναχωρήσουν για τη Μέση Ανατολή όταν θα «καταλάγιαζε» ο θόρυβος από την απόδρασή τους.

Εκεί συνελήφθησαν, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, την περασμένη Παρασκευή, μόλις τέσσερις μέρες αφότου είχαν δημοσιεύσει ένα βίντεο όπου περιγελούσαν τις αρχές για την ανικανότητά τους να τους βρουν.

Στο κλιπ, το ζευγάρι εμφανίζεται να καυχιέται για την επιτυχία της απόδρασης και να διατυμπανίζει τον έρωτά του. Συγκεκριμένα η Magdici αναφέρει ότι δεν έχει ξαναγνωρίσει άντρα τόσο «έντιμο, ζεστό και ευκαίσθητο» όσο o Hassan, τον οποίο χαρακτηρίζει «άντρα της ζωής της». 
Κλείσιμο

Η νεαρή γυναίκα ζήτησε συγγνώμη στο βίντεο από τον άντρα της, τον οποίο εγκατέλειψε αδειάζοντας πρώτα τον οικογενειακό τραπεζικό τους λογαριασμό. «Δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς, είμαι ερωτευμένη», ανέφερε η όμορφη γυναίκα ενώ λίγο νωρίτερα ο νεαρός εραστής της είχε ισχυριστεί ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για τους δύο βιασμούς για τους οποίους έχει καταδικαστεί και κατέκρινε τις φυλακές για το... φαγητό τους. 

Δείτε παρακάτω απόσπασμα από το βίντεο που δημοσίευσε το ζευγάρι



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης