ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
ΗΠΑ: Καθηγήτρια ρώτησε 13χρονη μουσουλμάνα μαθήτρια αν έχει βόμβα στο σακίδιό της!

ΗΠΑ: Καθηγήτρια ρώτησε 13χρονη μουσουλμάνα μαθήτρια αν έχει βόμβα στο σακίδιό της!

Η δασκάλα τη σταμάτησε την ώρα που η μικρή κατευθυνόταν προς την τάξη της και της έκανε την ερώτηση, προσθέτοντας πως δεν επιχειρούσε να την προσβάλλει

ΗΠΑ: Καθηγήτρια ρώτησε 13χρονη μουσουλμάνα μαθήτρια αν έχει βόμβα στο σακίδιό της!
Ένα νέο είδος πυρετού που έχει κατακλύσει τις ΗΠΑ και αρκετά μέρη του πλανήτη, ώθησε καθηγήτρια σε γυμνάσιο της Τζόρτζια, σε μια γκάφα.

Οι γονείς μιας 13χρονης μουσουλμάνας μαθήτριας στο Shiloh Middle School, άκουσαν με αγανάκτηση την κόρης τους να τους εκμυστηρεύεται πως μια δασκάλα της, τη ρώτησε αν κρύβει βόμβα μέσα στο σακίδιό της! Η δασκάλα τη σταμάτησε την ώρα που η μικρή κατευθυνόταν προς την τάξη της και της έκανε την ερώτηση, προσθέτοντας πως δεν επιχειρούσε να την προσβάλλει...

Η κοπέλα έμεινε σιωπηλή, αλλά αμέσως μόλις έληξε το περιστατικό έστειλε μήνυμα στον πατέρα της και τον ενημέρωσε για το συμβάν.

Κλείσιμο
«Η κόρη μου ήθελε να καταλάβει για ποιον λόγο θα μπορούσε να τη ρωτήσει κάτι τέτοιο» είπε ο Αμπντριζάκ Αντέν στην εφημερίδα Atlanta Journal Constitution. «Είμαστε από την Αφρική, είμαστε μουσουλμάνοι, ζούμε στην Αμερική» είπε και συμπλήρωσε «δεν έχω διδάξει τα παιδιά μου να μισούν ή να νομίζουν ότι είναι καλύτεροι από άλλους. Δεν ανέχομαι να τους συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο».

Η κοπέλα, που δεν κατονομάζεται λόγω ηλικίας είπε: «Ήταν ασεβής κίνηση».

Ο σύλλογος δημοσίων σχολείων της κομητείας Γκουίνετ επιβεβαίωσε το συμβάν ενώ εκπρόσωπος δήλωσε: «Το σχόλιο ήταν απρεπές».

Από το σχολείο «βγαίνει προς τα έξω» ότι η καθηγήτρια προσπαθούσε να κάνει τους μαθητές να βάλουν σε μια άκρη τις τσάντες τους, όταν «ρητορικά» ρώτησε τη μικρή κοπέλα: «Βασικά, τι έχεις εκεί μέσα; Βόμβα;»

Αργότερα ο διευθυντής ήρθε σε επαφή με την οικογένεια και με την καθηγήτρια και φαίνεται πως το συμβάν πλέον θεωρείται λήξαν με την οικογένεια Άντεν να έχει συγχωρέσει το απρεπές σχόλιο της δασκάλας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης