Το τουρκικό ΥΠΕΞ κάλεσε σε ενημέρωση τα πέντε μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ
Εκρόσωποι των ΗΠΑ, της Ρωσίας, της Κίνας, της Γαλλίας και της Βρετανίας κλήθηκαν μετά τη συντριβή του αεροσκάφους κατά μήκος των συνόρων της Τουρκίας με τη Συρία
Το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας κάλεσε σήμερα εκπροσώπους των πέντε μονίμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών προκειμένου να τους ενημερώσει για την κατάρριψη ενός ρωσικού μαχητικού, δήλωσε Τούρκος αξιωματούχος.
Εκρόσωποι των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, της Ρωσίας, της Κίνας, της Γαλλίας και της Βρετανίας κλήθηκαν μετά τη συντριβή του αεροσκάφους κατά μήκος των συνόρων της Τουρκίας με τη Συρία, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της Μόσχας.
Ο τουρκικός στρατός δήλωσε πως το αεροσκάφος είχε προειδοποιηθεί επανειλημμένα αφού παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο, κάτι που η Ρωσία αρνείται.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.