La Libre: Ο καταζητούμενος Σαλάχ Αμπντεσλάμ πήγαινε σε γκέι μπαρ

La Libre: Ο καταζητούμενος Σαλάχ Αμπντεσλάμ πήγαινε σε γκέι μπαρ

Το βέλγικο περιοδικό υποστηρίζει ότι ο 26χρονος τζιχαντιστής εθέαθη 4-5 φορές τον Οκτώβριο σε μαγαζί ομοφυλοφίλων για να κλέψει έγγραφα, ταυτότητες ή άδειες οδήγησης από τους θαμώνες και να τα χρησιμοποιήσει αργότερα

La Libre: Ο καταζητούμενος Σαλάχ Αμπντεσλάμ πήγαινε σε γκέι μπαρ
Την ώρα που ο 26χρονος Σαλάχ Αμπντεσλάμ παραμένει ασύλληπτος και καταζητείται διεθνώς για τον ρόλο του στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι την περασμένη Παρασκευή, το βέλγικο περιοδικό LaLibre.be, υποστηρίζει ότι εθεάθη τον Οκτώβριο σε γκέι μπαρ στις Βρυξέλλες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ιστότοπος, ο Αμπντεσλάμ εθεάθη μάλιστα 4-5 φορές στο συγκεκριμένο μπαρ, με στόχο να κλέψει έγγραφα, ταυτότητες ή άδειες οδήγησης από τους θαμώνες και να τα χρησιμοποιήσει αργότερα.

Την Τετάρτη έγινε γνωστό η αστυνομία της Ολλανδίας ανακοίνωσε ότι ο 26χρονος είχε συλληφθεί τον περασμένο Φεβρουάριο και για κατοχή κάνναβης.
Κλείσιμο

Η γαλλική εφημερίδα «Derniere Heure», επικαλούμενη «αποκλειστικές πληροφορίες», μετέδωσε πως τόσο ο «εγκέφαλος» του Μακελειού όσο και ο καταζητούμενος βομβιστής Σαλάχ Αμπντεσλάμ σκοτώθηκαν χθες στο Σεν Ντενί, έπειτα από την τεράστια αστυνομική επιχείρηση, η πληροφορία ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις γαλλικές Αρχές.












Δεν ξέρουν που βρίσκεται 
Ο γάλλος πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς δήλωσε απόψε ότι οι διωκτικές αρχές δεν γνωρίζουν αν ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ βρίσκεται στη Γαλλία ή στο Βέλγιο.
Μιλώντας στο κανάλι France- 2 ο κ. Βάλς πρόσθεσε ότι είναι άγνωστο αν υπάρχουν και άλλες τρομοκρατικές ομάδες που να συνδέονται με όσους διαφεύγουν: «Η απειλή είναι εκεί έξω. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε σύμφωνα με τις έρευνες αν υπάρχουν άλλες ομάδες, ή μεμονωμένα πρόσωπα που συνδέονται απ' ευθείας με την επίθεση της Παρασκευής στο Παρίσι και με τα γεγονότα του Σεν Ντενί.» 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης