Οι φαν του Όντομ δίνουν μέχρι και το... νεφρό τους για χάρη του

Οι φαν του Όντομ δίνουν μέχρι και το... νεφρό τους για χάρη του

Ο πρώην σταρ του NBA ενδέχεται να χρειαστεί μεταμόσχευση νεφρών, ενώ υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση διάρκειας έξι ωρών σε καθημερινή βάση

Οι φαν του Όντομ δίνουν μέχρι και το... νεφρό τους για χάρη του
Ο Λαμάρ Όντομ έχει τόσο πιστούς φαν, που μερικοί είναι πρόθυμοι ακόμα και να δωρίσουν ακόμα και το νεφρό τους στο πρώην αστέρι του NBA, προκειμένου να προχωρήσει στην απαιτούμενη μεταμόσχευση που κατέστη αναγκαία μετά την πρόσφατη νοσηλεία του για υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τη New York Post, δεκάδες άνθρωποι έχουν προσεγγίσει τις τελευταίες ώρες τον Όντομ και τη σύζυγό του Κλόε Καρντάσιαν μέσω των λογαριασμών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να τους δώσουν πληροφορίες όπως την ομάδα αίματός τους και να προσφερθούν να δωρίσουν ένα νεφρό στον διάσημο πρώην μπασκετμπολίστα.

Κλείσιμο
«Δεν είναι απλά λόγια του αέρα. Αν χρειάζεται ο Λαμάρ μεταμόσχευση, ευχαρίστως να του δώσω ένα νεφρό μου», έγραψε ένας φανατικός φαν του Όντομ, σύμφωνα με το TMZ.

Σταδιακή βελτίωση σημειώνει η υγεία του 35χρονου Όντομ, ο οποίος «ξύπνησε» έπειτα από το κώμα στο οποίο είχε πέσει έπειτα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, χαπιών και κοκαΐνης, κατά τη διάρκεια πάρτι σε οίκο ανοχής. 

Το πρώην αστέρι του NBA, ωστόσο, δεν αναμένεται σύντομα να αναρρώσει πλήρως. Αντιθέτως, σύμφωνα με το δίκτυο USA Today που επικαλείται δηλώσεις γιατρών, ο Όντομ ενδέχεται να χρειαστεί μεταμόσχευση νεφρών, ενώ πρόκειται να υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση έξι ωρών σε καθημερινή βάση. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης