Υπόθεση Όντομ: Μεταφέρθηκε από το Λας Βέγκας στο Λος Άντζελες με ελικόπτερο

Υπόθεση Όντομ: Μεταφέρθηκε από το Λας Βέγκας στο Λος Άντζελες με ελικόπτερο

Στη δημοσιότητα βγήκαν και φωτογραφίες της Κλόε Καρντάσιαν μέσα από το νοσοκομείο, στις οποίες πάντως δεν φαίνεται ιδιαίτερα ανήσυχη




Υπόθεση Όντομ: Μεταφέρθηκε από το Λας Βέγκας στο Λος Άντζελες με ελικόπτερο
Σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες μεταφέρθηκε με ελικόπτερο το πρώην αστέρι του ΝΒΑ, Λαμάρ Όντομ. Μέχρι σήμερα ο εν διαστάσει σύζυγος της Κλόε Καρντάσιαν νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στο Λας Βέγκας.

Κλείσιμο


Την ίδια στιγμή, βγήκαν στη δημοσιότητα από τη «NewYorkDailyNews» οι πρώτες φωτογραφίες της Κλόε μέσα από το νοσοκομείο και λίγο πριν τη μεταφορά του Λαμάρ.

Στο άκουσμα της είδησης ότι ο Όντομ βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής την περασμένη εβδομάδα, η Κλόε έτρεξε αμέσως στο πλευρό του και από τότε δεν τον έχει αφήσει λεπτό μόνο του. Παρ'όλα αυτά στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στη «NewYork DailyNews» δεν φαίνεται ιδιαίτερα ανήσυχη, ούτε στρεσαρισμένη. 



Απεριποίητη και ντυμένη με μαύρες φόρμες το μέλος της διάσημης τηλε-οικογένειας βρισκόταν νυχθημερόν στο νοσοκομείο στη Νεβάδα και προσπαθούσε, μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια, να βοηθήσει τον Λαμάρ να επανέλθει πλήρως και να επικοινωνήσει κανονικά με το περιβάλλον.


 
Τα σημάδια βελτίωσης στην υγεία του, ωστόσο, φάνηκαν από την περασμένη Παρασκευή, οπότε και άρθρωσε τις πρώτες του λέξεις. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και τη Δευτέρα ο Λαμάρ κατάφερε και να σηκωθεί από το κρεβάτι, ακόμα στείλει γραπτά μηνύματα. Οι γιατροί αισιοδοξούν, πάντως, ότι καθώς οι ημέρες περνούν, η κατάστασή του θα βελτιώνεται όλο και περισσότερο. 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης