Φωτογραφίες: Ο Λαμάρ Όντομ στο δωμάτιο του οίκου ανοχής όπου βρέθηκε αναίσθητος

Φωτογραφίες: Ο Λαμάρ Όντομ στο δωμάτιο του οίκου ανοχής όπου βρέθηκε αναίσθητος

Οι τρεις φωτογραφίες-ντοκουμέντα απεικονίζουν τον πρώην πρωταθλητή του NBA σε άσχημη κατάσταση μέσα στη σουίτα του Ράντσου του Έρωτα

Φωτογραφίες: Ο Λαμάρ Όντομ στο δωμάτιο του οίκου ανοχής όπου βρέθηκε αναίσθητος
Tρεις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν μόλις λίγες ώρες πριν ο Λαμάρ Όντομ καταναλώσει το ολέθριο κοκτέιλ ναρκωτικών και αλκοόλ που τον οδήγησε στο χείλος του θανάτου είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας από την Daily Mail.

Οι τρεις φωτογραφίες-ντοκουμέντα απεικονίζουν τον πρώην πρωταθλητή του NBA σε άσχημη κατάσταση μέσα στη σουίτα του Ράντσου του Έρωτα στη Νεβάδα και στο κρεβάτι στο οποίο ο σύζυγος της Κλόε Καρντάσιαν έκανε σεξ με δύο ιερόδουλες και κατανάλωσε απίστευτες ποσότητες  ναρκωτικών και αλκοόλ.

Κλείσιμο




Η πρώτη από τις τρεις φωτογραφίες, οι οποίες σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα τραβήχτηκαν τη Δευτέρα, 18 ώρες προτού βρουν τον Λαμάρ αναίσθητο, δείχνει τον 35χρονο να κάθεται ξυπόλυτος στον καναπέ, κρατώντας ένα μπουκαλάκι νερό και δείχνοντας εμφανώς εξαντλημένος από την κραιπάλη. 

Το κεφάλι του είναι γερμένο και μόλις και μετά βίας καταφέρνει να κρατήσει ανοιχτά τα μάτια του ενώ δίπλα του διακρίνονται και τα πόδια μίας γυναίκας.




Στη δεύτερη και την τρίτη φωτογραφία, ο πρώην σταρ των Λέικερς εμφανίζεται ξαπλωμένος σε ένα τεράστιο κρεβάτι, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, ενώ στο κομοδίνο δίπλα του διακρίνονται sex toys και λιπαντικό, απαραίτητα σύνεργα σε ένα δωμάτιο οίκου ανοχής. Δεν έχει διευκρινιστεί ωστόσο εάν ο πρώην μπασκετμπολίστας έχει χάσει τις αισθήσεις του από τις καταχρήσεις ή απλώς κοιμάται στις εν λόγω φωτογραφίες.




Σύμφωνα με την Daily Mail, τις φωτογραφίες τράβηξε μία από τις δυο ιερόδουλες που είχε επιλέξει ο Λαμάρ για τα όργιά του στο Ράντσο του Έρωτα, που του στοίχισαν συνολικά 79.000 δολάρια για τέσσερις ημέρες. Η επιλογή του 35χρονου ήταν η Ράιντερ Τσέρι και η Μόνικα Μονρό, που τον επισκέπτονταν τουλάχιστον έξι φορές την ημέρα για «ιδιωτικά πάρτυ» πριν τον βρουν αναίσθητο το μεσημέρι της Τρίτης. 




Στο μεταξύ, σταδιακή βελτίωση παρουσιάζει η υγεία του Όντομ, που «ξύπνησε» έπειτα από το κώμα στο οποίο είχε πέσει τα τελευταία 24ωρα. Από χτες η κατάστασή του βελτιώνεται σταδιακά και ο ίδιος είναι σε θέση να μιλήσει, ακόμα και να στείλει γραπτά μηνύματα. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου μάλιστα κατάφερε να σηκωθεί και από το κρεβάτι του και να καθίσει σε καρέκλα. Οι γιατροί από την πλευρά τους εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι.  





   







   

   

 






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης