Τι έκαναν στραβά ο «άτακτος» ιερέας του Μανχάταν και η Περουβιανή στο ροζ βίντεο

Τι έκαναν στραβά ο «άτακτος» ιερέας του Μανχάταν και η Περουβιανή στο ροζ βίντεο

«Αυτό δεν είναι αληθινό crushing. Τι στην ευχή κάνουν με το σελοφάν;», διερωτάται ένας οπαδός του εν λόγω... σπορ που επισημαίνει τα λάθη του ζευγαριού

Τι έκαναν στραβά ο «άτακτος» ιερέας του Μανχάταν και η Περουβιανή στο ροζ βίντεο
Το σκάνδαλο που συντάραξε το Μανχάταν στις αρχές του μήνα και αφορά στον παράνομο δεσμό ενός Έλληνα ορθόδοξου ιερέα με μία παντρεμένη μελαχρινή καλλονή και τις kinky ερωτικές  στιγμές τους, οι οποίες έχουν μάλιστα καταγραφεί σε ροζ βίντεο, εξακολουθεί να απασχολεί τα διεθνή μέσα.

Μόλις πριν από λίγες μέρες, η 45χρονη Έθελ Μπουζάλας, η Περουβιανή «πέτρα του σκανδάλου», αποκάλυψε ότι ο ορθόδοξος ιερέας την έχει αφήσει έγκυο ενώ κατηγόρησε τον πρώην εραστή της ότι τη χρησιμοποίησε και κατόπιν την εγκατέλειψε. 

Η είδηση για την εγκυμοσύνη καθώς και η παραδοχή ότι η 45χρονη είχε κλέψει χρήματα από το χρηματοκιβώτιο του σχολείου του Αγίου Σπυρίδωνα, όπου εργαζόταν ως βοηθός του ιερέα, έκανε ξανά τον γύρο των διεθνών μέσων, αναμοχλεύοντας ένα σκάνδαλο που δεν λέει να κοπάσει.

Ωστόσο, το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας τους New York Post δεν αφορά στην κόντρα των πρώην εραστών ούτε στο οικονομικό σκάνδαλο, αλλά στο περίφημο... cake crushing, τη σεξουαλική πρακτική που εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν το παράνομο ζευγάρι να εκτελεί, στο επίμαχο ροζ βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας. 

Όπως δηλώνει στη βρετανική εφημερίδα ένας οπαδός της εν λόγω πρακτικής, ο οποίος μάλιστα θεωρεί τον εαυτό του «ειδήμων» στο σπορ, αυτό που έκαναν ο παπάς και η εξωτική ερωμένη του δεν είχε καμία σχέση με το αυθεντικό «cake crushing».
Κλείσιμο

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που εξασφάλισε και δημοσίευσε αποκλειστικά ο ιστότοπος New York Post, ο πατέρας Γεώργιος εμφανίζεται να παρακολουθεί μέσα από έναν καθρέφτη την Περουβιανή, η οποία φοράει μόνο ένα string, καλσόν και γόβες, να κάθεται πάνω σε ένα κομμάτι κέικ μπανάνας, τυλιγμένο με πλαστική μεμβράνη, και να το λιώνει με τα οπίσθιά της.



«Αυτό δεν είναι αληθινό crushing. Τι στην ευχή κάνουν με το σελοφάν;», διερωτάται ένας 53χρονος οικονομικός σύμβουλος που εφαρμόζει την εν λόγω πρακτική για τα τελευταία 15 χρόνια. 

Ο Βρετανός «crusher» που μίλησε ανώνυμα στην εφημερίδα εξηγεί ότι οι φαν του συγκεκριμένου βίτσιου δεν βάζουν ποτέ πλαστική μεμβράνη στις τροφές που συνθλίβουν, καθώς θέλουν να νιώθουν τα πολτοποιημένα συστατικά πάνω στο γυμνό τους δέρμα.

«Δεν ξέρω γιατί έβαλαν σελοφάν. Ίσως το επέλεξε ο ιερέας ή ίσως επειδή ήταν πρωτάρηδες και είχαν διαβάσει για το cake crushing online αλλά δεν είχαν καταλάβει καλά πώς γίνεται», λέει ο 53χρονος, ο οποίος στη συνέχεια εξηγεί τι είναι αυτό που τον ελκύει στη συγκεκριμένη σεξουαλική πρακτική.

«Πρόκειται για μία προέκταση των παιχνιδιών με τρόφιμα κατά τη διάρκεια του σεξ. Εγώ ξεκίνησα χρησιμοποιώντας σιρόπι σοκολάτας και σαντιγί και στη συνέχεια πέρασα στο επόμενο βήμα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το λάθος του ζεύγους του Μανχάταν, σύμφωνα με τον «ειδήμονα» του cake crushing στην ουσία «ακυρώνει» την επόμενη φάση του ερωτικού παιχνιδιού που, κατά τον ίδιο, είναι και η καλύτερη. «Πρόκειται για το στάδιο όπου γεύεσαι το λιωμένο τρόφιμο απευθείας πάνω από το σώμα του σεξουαλικού σου παρτενέρ», λέει στην εφημερίδα, αποκαλύπτοντας ότι η προσωπική του προτίμηση είναι το παγωτό με γεύση τσίζκεϊκ.

Όσο δε για τους επικριτές των «crushers» που χαρακτηρίζουν όσους πειραματίζονται με τρόφιμα «ανώμαλους», ο 53χρονος πιστεύει ότι πρέπει να «το βουλώσουν». «Ό,τι κάνει κανείς πίσω από κλειστές πόρτες είναι δικός του λογαριασμός. Καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι τον κάνει ευτυχισμένο, αρκεί να μη βλάπτει κανέναν», καταλήγει ο περήφανος «crusher».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης