LIVE

Κορωνοϊός

Αστρονόμοι ανακάλυψαν τεχνολογικό πολιτισμό σε άστρο κοντά στον Γαλαξία μας (;)

Αστρονόμοι ανακάλυψαν τεχνολογικό πολιτισμό σε άστρο κοντά στον Γαλαξία μας (;)

Οι επιστήμονες εξέτασαν όλα τα πιθανά φυσικά φαινόμενα που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν τη συγκεκριμένη εικόνα, αλλά τα απέκλεισαν, διατηρώντας ως πιθανό, το πιο... απίθανο σενάριο – Κάνουν λόγο για υπερκατασκευές από εξωγήινους

Μία υπόθεση, η οποία αν επιβεβαιωθεί, θα συγκλονίσει την ανθρωπότητα και θα επαναπροσδιορίσει την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων του κόσμου μας, έβγαλαν στο φως της δημοσιότητας αστρονόμοι του Διαστημικού Τηλεσκοπίου Κέπλερ. Όπως υποστηρίζουν, εντόπισαν σε αστρικό σύστημα πολύ κοντά στον Γαλαξία μας, κάτι που μοιάζει με τεράστια εξωγήινη υπερκατασκευή, η οποία θα μπορούσε να παραπέμψει σε τεχνολογικό πολιτισμό αρκετά πιο εξελιγμένο από τον γήινο!

«Ένα μεγάλο σύμπλεγμα αντικειμένων στο διάστημα μοιάζουν με κάτι που θα μπορούσε να είναι κατασκευασμένο από εξωγήινο πολιτισμό», τόνισαν οι αστρονόμοι του Κέπλερ, ενώ ο Τζέισον Ράιτ, του Penn State University έδωσε στη δημοσιότητα μία αναφορά για ένα «περίεργο», όπως το χαρακτήρισε, αστρικό σύστημα, το οποίο μοιάζει να περιέχει ένα σμήνος από υπερκατασκευές.«Είμαι εκστασιασμένος από το πόσο τρελό μπορεί να φαίνεται όλο αυτό», δήλωσε ο Ράιτ και πρόσθεσε «σίγουρα οι εξωγήινοι θα πρέπει να είναι η τελευταία υπόθεση που μπορούμε να εξετάσουμε, αλλά μοιάζει με κάτι που μόνο εξωγήινοι πολιτισμοί θα μπορούσαν να κατασκευάσουν». Η ανακάλυψη αυτή πήρε την κωδική ονομασία KIC 8462852, ενώ το αστρικό αυτό σύστημα βρίσκεται κοντά στον Γαλαξία μας, ανάμεσα στους αστερισμούς «Κύκνος» και «Λύρα». Η πρώτη φορά που προσέλκυσε το ενδιαφέρον των αστρονόμων ήταν το 2009, όταν το τηλεσκόπιο Κέπλερ εντόπισε πλανήτες που έμοιαζαν πολύ με τη Γη. Όμως το KIC 8462852 εμφάνιζε εντελώς ξεχωριστά στοιχεία, γεγονός που αύξησε κατακόρυφα το ενδιαφέρον των επιστημόνων.

Η Ταμπέθα Μπογιατζιάν, του πανεπιστημίου Γιέηλ, δήλωσε πως «δεν είχαμε δει ποτέ στο παρελθόν κάτι παρόμοιο. Ήταν πραγματικά περίεργο. Αρχικά πιστεύαμε ότι ήταν λανθασμένα δεδομένα που μας στέλνει ο υπολογιστής από το διαστημικό όχημα, όμως τσεκάραμε τα πάντα και δεν βρήκαμε κάτι λάθος».Το συγκεκριμένο άστρο περιβάλλεται από νέους πλανήτες, όπως ακριβώς και ο δικός μας Ήλιος. Η Μπογιατζιάν έχει αναλύσει όλες τις πιθανές εξηγήσεις, αποκλείοντας τα πάντα – εκτός των εξωγήινων υπερκατασκευών – εκτός από μία, η οποία όμως, παραπέμπει σε μία απίθανη σύμπτωση για τα δεδομένα που γνωρίζουμε για το Σύμπαν. Η μοναδική ερμηνεία, λοιπόν, που δίνεται βάσει φυσικών φαινομένων, είναι ότι ένα άλλο αστέρι έχει εγκλωβίσει στην τροχιά του έναν μεγάλο αριθμό από κομήτες, κοντά στο αστρικό σύστημα που μελετάται. Όμως αυτό, όπως εξηγεί η Μπογιατζιάν, συγκεντρώνει απειροελάχιστες πιθανότητες να έχει συμβεί! Με άλλα λόγια, οι αστρονόμοι πιστεύουν ότι έχουν εντοπίσει εξωγήινες υπερκατασκευές, αλλά αποφεύγουν να το παρουσιάσουν ως δεδομένο, πριν συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (200)

GEORGE KOGIAS

Το να διάγει ο άνθρωπος, ή οντότητα, βίον ενάρετο σε κάθε επίπεδο ύπαρξης, π.χ. σύμφωνα με τους Αρχαίους Έλληνες Φιλοσόφους και άλλους αντίστοιχους άλλων χωρών, διευκολύνει το πέρασμα της ίδιας της οντότητας δια μέσου των επιπέδων εξέλιξής του σε άλλα ανώτερα συνειδησιακά επίπεδα ύπαρξης. 4) Κάθε άλλη αντίληψη Νου όντος που δεν βασίζεται στην αγάπη και την πνευματική, νοητική ωρίμανση, μέσα από την αναγκαία διαβίωση, (Ενσάρκωση ψυχής, Ψυχής Ζώσης) δεν είναι ικανή να του διεγείρει τον νου να του αυξήσει τις δονήσεις και να τον οδηγήσει, τον ανάγει, σε ανώτερο νοητικό, πνευματικό επίπεδο. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο και ίσως έχω κουράσει μερικούς, που σίγουρα θα με κακολογήσουν, όμως θεώρησα ότι έπρεπε να γράψω αυτά τα σχόλια, που σαφώς εκφράζουν προσωπικές μου θέσεις και σε καμιά περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για υιοθέτηση. Ο κάθε ένας μας υιοθετεί απόψεις που πηγάζουν, από ίδιες σκέψεις και είναι αποτέλεσμα, γνώσης και εμπειρίας, ανταποκρίνονται δε στον βαθμό της ωριμότητά του, των γνώσεων του και του εύρους της αντίληψής του. Να είστε πάντα καλά και να διακατέχεστε από αγάπη, δίνοντάς την απρόσκοπτα, γιατί έτσι πιστεύετε εσείς ότι είναι ωφέλιμο για σας και οι γύρω σας και ότι έτσι θα νοιώθετε καλύτερα, και όχι γιατί έτσι σας επιβάλλουν άλλοι να κάνετε.

GEORGE KOGIAS

Αν λοιπόν δεν είσαι ικανός να αντιληφθείς την δομής, την λειτουργία και την συμπεριφορά εκδήλωσης μιας πρωτόγονης μορφής ζωής, πως απαιτείς να είσαι ικανός να εννοήσεις ανώτερες μορφές ζωής, είδη και Νόες ? Η Επιστήμη, δεν αποδεικνύει τίποτε και όσοι ακολουθούν αυστηρά την επιστήμη, περιορίζουν το εύρος της αντίληψής τους. Η επιστήμη, απλά, είναι ένα ερευνητικό εργαλείο, που με την σωστή χρήση του, μας κάνει φανερές κάποιες αλήθειες, σχετικά με τον χρόνο ωρίμανσης που είπα ποιο πάνω ενώ κάποιες άλλες αποκρύπτονται καθώς αντιτάσσονται σε κάποια ιδιαίτερα συμφέροντα κάποιων που θίγονται. Η επιστήμη λοιπόν είναι σχετική του χρόνου ωρίμανσης των όντων της Γής, τν ανθρώπων και εξαρτάται απόλυτα από τις διαθέσεις των Κυβερνώντων ή των εχόντων ιδιαίτερα ιδιοτελή συμφέροντα. 2) Στο κάθε υπαρξιακό επίπεδο, στην κλίμακα της νοητικής των εξέλιξης, που υπάγονται (Ζουν) τα όντα, εντάσσονται, ανήκουν και στον αντίστοιχο χώρο και χρόνο, (διάσταση), που σαφώς αυτός ο κόσμος του ο χωρο-χρόνου, δεν γίνεται αντιληπτός από τα όντα που ζουν σε κόσμο χαμηλότερης διάστασης. Κατά τον ίδιο τρόπο που αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι του τρισδιάστατου κόσμου τις σκιές εκείνων των οντοτήτων της τετάρτης διάστασης, όπως ακριβώς εύστοχα περιγράφεται στο Σπήλαιο του Πλάτωνα Οι άλλες μορφές ζωής και είδη έλλογων όντων, σαφώς ανώτερης νοητικής φύσης, έχουν σαφή αντίληψη περί του σεβασμού της ζωής και της ανεξαρτησίας της σε κάθε επίπεδο και γνωρίζουν ότι δεν πρέπει να επεμβαίνουν, παρά μόνον σε περιπτώσεις αυτοκαταστροφής Ο χώρος, ο χρόνος και η οργανική δομή των, πέρα από το ότι, είναι σε ελάχιστο βαθμό εξαρτώμενα της ύλης και περισσότερο όντα ενεργειακής μορφής, το περιβάλλον της ζωής τους μπορεί να είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που νομίζουμε εμείς αναγκαία προυπόθεση ζωής, σύμφωνα με τα γήινα δεδομένα. Μπορεί να ζουν σε περιβάλλοντα που εμείς θεωρούμε δηλητηριώδη και με βάση όχι τον άνθρακα, αλλά το άζωτο π.χ., ή κάποιο άλλο στοιχείο ακόμη και άγνωστο σε μάς. 3) Ο χριστιανισμός που ισοδυναμεί με την Αγάπη ως δύναμι, ως πνοή, είναι κατ εξοχή προυπόθεση εξέλιξης του Νου και απέχει από την γνωστή στις μέρες μας μορφή Θρησκείας που έχει παρεκτραπεί του σκοπού της και της ουσίας της. Η Ένθεος αντίληψη και παροδοχή, ως γενεσιουργός αιτία των πάντων, πρέπει να αποτελεί πηγή έμπνευσης και τρόπο διεύρυνσης του Νου κάθε νοήμονος όντος, μέσα στην πορεία της νοητικής του εξέλιξης.

GEORGE KOGIAS

Διαβάζοντας όλα τα σχόλια, διαπίστωσα κάποια πράγματα και επιτρέψτε μου να σας μεταφέρω κάποιες σκέψεις μου : 1) Υπάρχει μεγάλη σύγχυση γύρω από το θέμα της ζωής, των ζώντων και του είδους των. Η αλήθεια για την Ζωή, των ζώντων και τα είδη της, δεν είναι ακόμα αντιληπτά από τους ανθρώπους της Γής σε αυτό το επίπεδο εξέλιξης, καθώς το νοητικό επίπεδο στη Γή είναι πρωτόγονο σε σχέση με άλλες μορφές ζωής και θα έλεγα δε είναι σε εμβρυακή μορφή ακόμη. Βέβαια είναι γνωστό ότι μπορούμε να αντιληφθούμε τις πρωτόγονες μορφές ζωής, οργανισμών, αυτό όμως δεν προεξοφλεί ότι μπορούμε να αντιληφθούμε και την δομή της κατασκευής των, την λειτουργία της ζωής των και συμπεριφοράς των, σε σχέση με τον λοιπό κόσμο αυτών των ιδίων οργανισμών αλλά και σε σχέση με τον ευρύτερο τους που δεν τους είναι αντιληπτός.. Αν μπερδεύουμε λοιπόν την ζωή των πρωτόγονων μορφών ζωής, με εκείνη την ζωή της εξελιγμένης νοητικά μορφής, είναι σαν να μη μπορούμε να ξεχωρίσουμε την ήρα από το στάρι. Οι ανώτερες μορφές ύπαρξης, ανώτερα νοητικά όντα υπάρχουν, όπως υπάρχουν και στα επίπεδα εξέλιξης μας εδώ, στην Γή τα άτομα που εξελίσσονται στο επίπεδο της παιδείας και της ζωής, δηλ. το νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο, το Λύκειο, το Πανεπιστήμιο κ.ο.κ. Αυτές είναι διαβαθμίσεις νοητικής εξέλιξης των όντων στο υπαρξιακό επίπεδο που λέγεται Γη σε συνδυασμό με τον χώρο και τον χρόνο ωρίμασης του κύκλου ζωής του κάθε νοήμονος όντος στην όλη ανοδική πορεία του της εξέλιξης του. Αυτή η διαβάθμιση είναι χαρακτηριστική και υπάρχει πάντα σε κάθε μορφή ζωής, σε κάθε είδος και σε κάθε υπαρξιακό επίπεδο στην πορεία της εξέλιξης των όντων. Οι διαβαθμίσεις αυτές, βέβαια δεν γίνονται αντιληπτές από εκείνα τα όντα που υστερούν νοητικά έναντι άλλων, όπως προείπα στην κλίμακα της νοητικής ωρίμανσης, με τον ίδιο τρόπο που ένα παιδί του νηπιαγωγείου, υστερεί ή αδυνατεί, φύσει και θέσει να αντιληφθεί π.χ. εξισώσεις πανεπιστημίου ή την θεωρία των πάντων, των χορδών και άλλων υψηλής νοητικής διαβάθμισης θεωρίας. Αυτό βέβαια είναι προσωρινό και δεν σημαίνει ότι στην πορεία της εξέλιξής του δεν θα είναι ικανό κάποτε να αντιληφθεί και αυτές τις έννοιες. Όμως πρέπει να περιμένει την ωρίμανση, την νοητική ωρίμανση. Δείγμα του επιπέδου ωρίμανσης των όντων εδώ στην Γη αποτελεί και αποδεικνύει η στενότητα αντίληψης της αξίας και λειτουργίας της ίδιας της ζωής του κάθε είδους επάνω στην Γη που εκδηλώνεται με την ασέβεια και την δολοφονική συμπεριφορά των υποτιθέμενων έλλογων όντων.

Γίγας Έψιλον

"Είναι αδύνατο να φυτρώσει ένα μόνο στάχυ μεσα σε ένα χωράφι, όπως μόνο ένας κόσμος μεσα στο άπειρο" Ο νοών νοείτω...

Παγκρατιος

Σωστο,αλλα πολύ επαρσις βρε αδελφε!Προφανως εισαι μεσα σαυτους που το IQ τους δεν παρουσιαζει τέτοιες αναστολες!

Ηλιας

Διάβασα σε σχόλια "Δεν υπάρχουν εξωγήινοι" και θα απαντήσω με μια μόνο φράση που αν σας επιτρέπει το IQ σας θα καταλάβετε. Για τα μικρόβια στα νύχια σου δεν υπάρχουν άνθρωποι. Δις γαλαξίες βρίσκονται γύρω μας και 9 ακόμα νύχια για τα μικρόβια στον δείκτη σου που δεν αντιλαμβάνονται την παρουσία μικροβιων στον ακραίο.

Κωστας Π.

Οι εξωγηινοι υπαρχουν σε αλλους γαλαξιες και οχι στον δικο μας. Κατα τα αλλα τωρα που το σκεφτομαι εχεις ενα δικιο αν το καλοσκεφτειτε

Κωστας Π.

Οι εξωγηινοι υπαρχουν σε αλλους γαλαξιες και οχι στον δικο μας. Κατα τα αλλα τωρα που το σκεφτομαι εχεις ενα δικιο αν το καλοσκεφτειτε

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ

ΔΕΝ υπαρχουν εξωγηινοι- τελος.

@Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ16/10/201517:42

Ε, αφού το λές εσύ, έτσι είναι. Να καταργήσουμε και τις επιστήμες, χάσιμο χρόνου. Απλά θα ρωτάμε εσένα.

VfV

Καλησπέρες στην φιλοσοφική παρέα.... Διάβασα κάποια σχόλια και έμεινα άναυδος απο το ποσοστό του κόσμου που πιθανολογεί την μη ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών... Ορθολογιστικά 1)Στατιστικά δεν γίνεται να μην υπάρχουν... 2) Υπάρχουν ήδη εξωγήινα βακτήρια... 3)Σίγουρα δεν έχουν επισκεφτεί την γή πρόσφατα και να κάνουν λαθάκια και τους <> ανα διαστήματα... Θρησκευτικά- Φιλοσοφικά 1)Είναι πολύ-πολύ εγωιστικό να έχουμε ένα σύμπαν δικό μας... έστω και να το νομίζουμε... 2)Το είχε πεί και ένας Άγιος πρόσφατος, αν αυτό που είχα διαβάσει ήταν αλήθεια. 3)Όπως και να χει είναι βιασμός στη λογική να λέμε οτι δεν υπάρχουν... Πέρα του Δόγματος που έχουμε και των πιστεύω, η λογική που έχουμε δωσμένη για την μελέτη του σύμπαντος δεν δόθηκε για να της πάμε κόντρα... Και παλιά εναντιώνονταν σε όσους έλεγαν οτι δεν γυρίζει ο ήλιος και επικράτησε η λογική... Μέσα στο θαύμα της δημιουργίας είναι και οι φυσικοί μαθηματικοί νόμοι και δεν παραβιάζονται εκτός θαυμάτων... Προσωπικά δεν έχω ακούσει κάποιο θαύμα να παραβιάζει συνεχόμενα και διαρκώς τους τους φυσικούς νόμους που παρατηρούνται απο τον άνθρωπο... αλλιώς δεν θα είχε λόγο ύπαρξης ο φυσικός νόμος αυτός... οι νόμοι του σύμπαντος λένε οτι μαθηματικά υπάρχουν... 4) Οι διαμάχες για θρησκευτικούς λόγους ας περιορίζονται ενάντια στον κακό εαυτό μας μέσα μας και στην προσπάθειά μας να είμαστε καλό απέναντι στους άλλους..

17.06 β φορ βλαξ

κανενας Αγιος - ουτε προσφατος ουτε παλιος- δεν ειπε ποτέ οτι υπαρχουν πουθενα εξωγιηνοι και επιπλεον οσα λες μας τα ξαναπες παλι.- μην υποτιμας την νοημοσυνη του κοσμου.

@VfV16/10/201517:06

Αχ κυριε/κυρια μου .... πως πιστευεις να παμε μπροστα οταν εχεις ζωα ως ο "17.06 β φορ βλαξ16/10/201517:26" ??? μου λετε? Εχουν μπερδεψει τη βουρτσα με .... Ακομα αγνοουν τον Δαρβινο..... ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ!!!!!!

Τα πολύ βασικα για εχεις μια Γη (οχι ζωη)

1) πλανητη στην ιδανική απόσταση και σταθερή τροχιά απο ηλιο για να υπαρχει η ιδανική θερμοκρασία. 2) περιστροφή του πλανητη στον ιδιο άξονα για να μην υπερθερμαίνεται η μια πλευρά μονο και ψύχεται αιώνια η αλλη, 3) δίπολο με φεγγάρι που βελτιώνει την σταθερότητα της τροχιάς της Γη 4) πυρήνας μαγνητικού σιδήρου σε ταχύτατη περιστροφή για τη παραγωγη ηλεκτρομαγνητικού πεδίου που προστατεύει απο την ακτινοβολία του ηλιακού ανέμου που θα έδιωχνε την ατμόσφαιρα και θα αποστειρωνει τη γη 5) παρουσία μεγάλης ποσότητας οξυγόνου στην ατμόσφαιρα 6) αρκετή βαρύτητα για να κρατήσει την ατμόσφαιρα στη γη, ατμόσφαιρα που σταματά τις UV απο την αποστείρωση της επιφάνειας 7) μεγαλη ποσότητα νερού στο πλανητη 8) μεγάλος πλανητης τοςο κοντα που να α) έλκει τους φονικούς μετεωρίτες στη δικη του επιφάνεια Β) αλλα τοςο μακρια που δεν έλκει και την ιδια τη Γη. Αυτα δεν τα λέει καποιος τυχαίος, αυτα τα λέει καποιος που εχει δουλέψει στο Καναβεραλ. Εγω πιστεύω στον Θεό και οχι στα πτυχία μου. Χαιρετισμούς απο Φλοριδα

@Τα πολύ βασικα για εχεις μια Γη

Πολύ ενδιαφέρον σχόλιο. Όμως αν υπάρχουν εξωγήινοι δεν είναι βέβαιο ότι θα έχουν τις ίδιες απαιτήσεις που έχουμε εμείς σε οξυγόνο κλπ. για να έχουν ανάγκη ένα πλανήτη σα το δικό μας, ούτε καν ότι θα έχουν υλική μορφή, και αν την έχουν δε θα είναι όπως εμείς τους φανταζόμαστε. Ακόμα κανείς δε γνωρίζει αν έχουν ήδη εφεύρει τρόπο για ταχύτερο του φωτός διαστρικό ταξίδι. Αφού κανείς μας τεκμηριωμένα δεν τους έχει συναντήσει τότε οτιδήποτε γράφεται για αυτούς και τις δυνατότητες του υποτιθέμενου πολιτισμού τους είναι μόνο εικασίες. Ας ευχόμαστε μόνο να τους ανακαλύψουμε πρώτοι εμείς.

@Τα πολύ βασικα για εχεις μια Γη (οχι ζωη)

Αποκλείεται να υπάρχουν αυτές οι συνθήκες κάπου στο σύμπαν εκτός από τη Γή; Ποιά ήταν η χημική σύνθεση της ατμόσφαιρας της Γής στα πρώτα στάδια της δημιουργίας της; Πόσο οξυγόνο υπάρχε τότε; Θα μπορούσε η ζωή να αναπτυχθεί μέσα σε ωκεανούς (νερό) έστω και με εχθρική ατμόσφαιρα; Και γιατί συγκρίνουμε τα πάντα με την γήινη-ανθρώπινη φυσιολογία; Δεν ψάχνουμε για άλλους ανθρώπους, αλλά για μορφή ζωής. Το να πιστεύεις δεν σημαίνει ότι απαγορεύεται να ρωτάς και να ερευνάς. Αν είμασταν μοιρολάτρες δεν θα ψάχναμε για τίποτα και θα ζούσαμε ακόμα στις σπηλιές.

KOS

- Σε μερικά χρόνια θα αισθανόμαστε όλοι τόσο ηλίθιοι που πραγματικά πιστεύαμε αυτά που αναφέρεις. Θέλω να πιστεύω( ας περιμένουμε μερικά χρόνια) οτι ακόμα και η εξίσωση Φερμί είναι λάθος, μια που κρίνει εξ ιδίων τα αλλώτρια. Η ΖΩΗ έιναι καθολική! στο σύμπαν δηλαδή αν ένα ουράνιο σώμα έχει χώρο για κάποιον να σταθεί τότε έχει και ζωή, ανεξαρτήτου θερμοκρασίας ή ατμόσφαιρας. Τόσο απλά τόσο σίγουρα. Απλά πρέπει να αυξήσουμε τις αισθήσεις μας. Εμείς έχουμε το πρόβλημα και όχι η ΖΩΗ. Αυτή το μόνο που χριάζεται είναι χώρος. Δόσε της χόρο και την έχεις, και το σύμπαν έχει άπλετο χώρο και είναι ΓΕΜΑΤΟ ζωή...

KOS

-- Αυτό που αναφέρει ο ΦΦ στο τέλος δεν στέκει μια που το Κέπλερ μπορεί να ψάξει εξωπλανήτες ακόμα και σε άλλους γαλαξίες--. Επίσης από την ανάλυση της εξίσωσης του Φερμί στο γαλαξία μας αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να υπάρχει ένας τουλάχιστον υπερπολιτισμός ο οποίος θα είναι ικανός όχι μόνο να καλύψει έναν ήλιο με καποια μηχανήματα απορρόφησης ενέργειας αλλά και να δημιουργήσει εναν δικό του και να τον μετακινήσει οπου θέλει στο διάστημα. Το παράδοξο είναι οτι τέτοιοι πολιτισμοί έπρεπε να έχουν δείξει τις "ικανότητες" τους από χρόνια στη γή. Αλλά και τώρα δεν είναι πολυ αργά. Δεν πρέπει να φοβόμαστε τέτοιους πολιτισμούς γιατί αν αυτοί μας ήθελαν νεκρους να είστε σίγουροι οτι θα είμασταν κιόλας. Αντιθέτως μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε. Αυτοί που πρέπει να φοβόμαστε είναι οι υποανάπτυκτοι πολιτισμοί τύπου ανθρωπος" μια που η αγνοια, τους δημιουργεί φόβο και τους κάνει επικίνυνους...

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης