NASA: Η Γη δεν θα καταστραφεί σήμερα (αν σκοπεύατε να καθυστερήσετε την εφορία...)

NASA: Η Γη δεν θα καταστραφεί σήμερα (αν σκοπεύατε να καθυστερήσετε την εφορία...)

Με νέα ανακοίνωσή της η NASA «καθυσηχάζει» τους κατοίκους αυτού του πλανήτη, υποστηρίζοντας ότι ένας και μόνο αστεροειδής που βρίσκεται στον ορίζοντα θα περάσει πολύ μακριά από εμάς και τα προβλήματά μας

 NASA: Η Γη δεν θα καταστραφεί σήμερα (αν σκοπεύατε να καθυστερήσετε την εφορία...)
Ο μπελάς που είχε βρει τη NASA τους τελευταίους μήνες με τις θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την έλευση του τέλους του κόσμου μεταξύ 22 και 28 Σεπτεμβρίου από πτώση μετεωρίτη, επιτέλους παίρνουν ένα τέλος. Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, ο 270 μέτρων αστεροειδής 2012 TT5 θα περάσει σε απόσταση ασφαλείας από την Γη. 

Και όταν λέμε «ασφαλείας» εννούμε περί τα... 8 εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά από αυτήν. Δηλαδή σε τέτοια απόσταση που θα είναι ορατός μόνο με τηλεσκόπια και από συγκεκριμένα σημεία του πλανήτη.

Κλείσιμο


Όσοι είχαν επενδύσει στην καταστροφή της Γης αυτές τις ημέρες μάλλον θα απογοητευθούν για άλλη μια φορά. Όμως όπως φαίνεται δεν πρόκειται να πτοηθούν, καθώς μέσα στις καινούργιες θεωρίες που αναπτύσσονται σ' αυτού του είδους τους κύκλους είναι και μία ακόμα.

Η οποία αφορά τον Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων, έναν ισχυρό «μαγνήτη» που βρίσκεται στο υπέδαφος της Ελβετίας στο CERN και υποστηρίζει ότι η δύναμή του μπορεί να καταφέρει να... έλξει έναν μετεωρίτη προς το έδαφος της Γης. 



Ενώ κάποιοι άλλοι το πηγαίνουν ακόμα παραπέρα, λέγοντας ότι τα πειράματα του CERN θα ανοίξουν μία τεράστια μαύρη τρύπα σ' αυτό το σημείο του Σύμπαντος, η οποία θα καταπιεί όχι μόνο τον πλανήτη μας αλλά και ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα.

Η θεωρία αυτή, πέρα από παράδοξη είναι και εντελώς ανυπόστατη, καθώς όπως υποστηρίζει η NASA και το ειδικό παρατηρητήριο για την ύπαρξη επικίνδυνων για την Γη μετεωριτών, αυτή την στιγμή δεν υπάρχει απολύτως τίποτα στον ουρανό που να δείχνει ότι ο πλανήτης μας απειλείται με καταστροφή τα επόμενα εκατό χρόνια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης