«Στο χαλιφάτο η ζωή είναι ωραία», λένε οι τζιχαντιστές στους Σύρους

«Στο χαλιφάτο η ζωή είναι ωραία», λένε οι τζιχαντιστές στους Σύρους

Με σκοπό να αποτρέψουν τη μεταναστευτική εκροή - «Έχουμε τηλέφωνα, Διαδίκτυο και αυτοκίνητα», λένε για να δελεάσουν τους πολίτες

«Στο χαλιφάτο η ζωή είναι ωραία», λένε οι τζιχαντιστές στους Σύρους
Δεν ήταν αρκετό που οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους δε δίστασαν να χρησιμοποιήσουν τον άδικο χαμό του μικρού Αϊλάν για να αποτρέψουν τη φυγή των Σύρων, η προπαγάνδα συνεχίζεται.

Σε νέο βίντεο που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο, οι τρομοκράτες του ΙΚ συνθέτουν τις εικόνες από τα δεινά των μεταναστών που αγωνίζονται να μεταβούν στη Γερμανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ώστε να «κρατήσουν» στη Συρία τους κατοίκους.

«Στο χαλιφάτο η ζωή είναι ωραία», τολμούν να πουν οι τζιχαντιστές που έχουν αιματοκυλήσει ολόκληρα χωριά και εξακολουθούν να σπέρνουν τον πανικό, σε μία προσπάθεια να στείλουν ένα μήνυμα ευημερίας και αρμονίας στους πολίτες.

Κλείσιμο
Στα πλάνα ακούγεται και η φωνή του επικεφαλής της ισλαμιστικής οργάνωσης, Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκνταντί, ο οποίος απευθύνεται «σε όλους τους πρόσφυγες των χωρών της χριστιανικής συμμαχίας», περιγράφοντας την Οδύσσεια όσων αποφασίζουν να ταξιδέψουν στην Ευρώπη με εικόνες από ναυάγια, ανθρώπους να συλλαμβάνονται και παιδιά να τρέχουν κάτω από τους φράχτες από συρματόπλεγμα.

«Πού πάτε; Εδώ στο Ισλαμικό Κράτος ζούμε καλά. Έχουμε τηλέφωνα, Διαδίκτυο και αυτοκίνητα», ακούγεται να λέει στο βίντεο ένας άνδρας σε έναν δεύτερο.

Την ίδια στιγμή, το καλά οργανωμένο δίκτυο των τζιχαντιστών έχει ξεκινήσει και σχετική καμπάνια στο Twitter με hashtag στα αραβικά με το οποίο καλούν τους πολίτες να μην εγκαταλείψουν τη χώρα #where_are_you_heading_to #warning_for_refugees_about_the_crusaders_deceptions.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης