Ο τραγικός πατέρας του Αϊλάν επιστρέφει στο βομβαρδισμένο σπίτι στο Κομπάνι

Ο τραγικός πατέρας του Αϊλάν επιστρέφει στο βομβαρδισμένο σπίτι στο Κομπάνι

Παιχνίδια και παιδικά ρούχα ανάμεσα στους μισογκρεμισμένους τοίχους του σπιτιού που έζησε τα λίγα χρόνια της ζωής του ο μικρός Αϊλάν με την οικογένειά του 

Ο τραγικός πατέρας του Αϊλάν επιστρέφει στο βομβαρδισμένο σπίτι στο Κομπάνι
Τις συγκλονιστικές εικόνες του πατέρα του Αϊλάν, την ώρα που επιστρέφει στο βομβαρδισμένο σπίτι της οικογένειας στο Κομπάνι, κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός των διεθνών ειδησεογραφικών πρακτορείων. 

Παιχνίδια και παιδικά ρούχα πεταμένα ανάμεσα στους μισογκρεμισμένους τοίχους του σπιτιού, που βομβαρδίστηκε ανελέητα από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, τους μήνες που το Κομπάνι βρισκόταν υπό πολιορκία.



Οι βομβαρδισμοί αυτοί, αλλά και οι αποκεφαλισμοί περίπου 30 συγγενών του, ανάγκασαν τον τραγικό πατέρα να πάρει τα δυο μικρά παιδιά του και τη γυναίκα του και να φύγουν για τη Δύση, στην αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής. 
Κλείσιμο



Στο σπίτι που έζησε τα λίγα χρόνια της ζωής του ο μικρός Αϊλάν με την οικογένειά του, ο πατέρας βρίσκει τα παπουτσάκια των παιδιών του μέσα στη σκόνη... Παιχνίδια και αντικείμενα που αποτελούσαν την καθημερινότητά τους, τώρα πια συμβολίζουν μονάχα το θάνατο...



Ο Αμπντουλάχ Κουρντί γύρισε στην πατρίδα του για να κηδέψει την οικογένειά του και επισκέφθηκε το παλιό του σπίτι, για να μην αφήσει τις μνήμες του να ξεθωριάσουν. 













<
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης