Αυτό είναι το προφυλακτικό του μέλλοντος

Αυτό είναι το προφυλακτικό του μέλλοντος

«Έχει φτιαχτεί για να δρα σαν το δέρμα και να προσφέρει την αίσθηση του πραγματικού δέρματος», εξηγούν σε σχετικό βίντεο που έχουν αναρτήσει στο διαδίκτυο οι επιστήμονες

Μια ομάδα επιστημόνων από την Αυστραλία έχει αναπτύξει μία νέα έρευνα για την κατασκευή μιας ολοκαίνουριας σειράς προφυλακτικών, που θα προσφέρει προστασία και ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση στους καταναλωτές, αφού χρησιμοποιήθηκε ένα νέο πιο ευχάριστο υλικό στην χρήση του. 
 
Οι έρευνες χρηματοδοτήθηκαν από το ίδρυμα του προέδρου της Microsoft, Bill & Melinda Gates Foundation με το ποσό των 100.000 δολαρίων.

Η ομάδα του πανεπιστήμιου που πειραματίζεται με νέα υλικά προσπαθεί να κατασκευάσει ένα νέο προφυλακτικό από σκληρή υδρογέλη.

Μάλιστα οι ερευνητές υποστηρίζουν πως είναι καλύτερη λύση από το λάτεξ, που μέχρι και σήμερα χρησιμοποιείται στην κατασκευή των προφυλακτικών. 

«Η αρχική μας ιδέα ήταν απλώς να προσπαθήσουμε να αποδείξουμε ότι ένα πρωτότυπο υλικό θα μπορούσε να αντικαταστήσει το λατέξ» είπε ο Gorkin στο ScienceAlert.

Ο μηχανικός βιοϊατρικής Dr. Robert Gorkin σε σχετικό βίντεο που ανέβασε η ερευνητική ομάδα στο διαδίκτυο, εξηγεί πως το υλικό αυτό «έχει φτιαχτεί για να δρα σαν το δέρμα και να προσφέρει την αίσθηση του πραγματικού δέρματος».

Ακόμη συμπλήρωσε: «Θα είμαστε σε θέση να εξετάσουμε την εγκεφαλική δραστηριότητα για να δούμε αν ο χρήστης αισθάνεται πραγματικά καλύτερα από λατέξ».ΣΧΟΛΙΑ (7)

Και το δοκιμάζουν

Σε στρουμφάκι;

πολύτεκνος....

Πάντως το καλύτερο είναι χωρίς ..... ! Το απολαμβάνεις καλύτερα και παίρνεις και νωρίτερα σύνταξη !

Παρατηρητής

Φορούν και γυαλιά,μη σπάσει και τους έρθει τίποτα στα μούτρα!

ΠΕΟΛΟΓΟΣ

ΑΠΟ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

ΚΑΙΤΗ

ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΑΦΟΥ Σ'ΑΡΕΣΕΙ ΕΤΣΙ , ....

Ελάφι

Να το φτιάξουν από [...]!

MarTyrion

Πάντως με σελοφάν μη δοκιμάσετε...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

bill

Το μήνυμα του διάσημου Αμερικανού κωμικού προκάλεσε την οργή μίας ικανής μερίδας πολιτών, ακριβώς διότι ένα άτομο που κατηγορείται για τόσο βαριά εγκλήματα, δεν είναι σε θέση να δίνει συμβουλές και να αυτοαποκαλείται «μπαμπάς της Αμερικής»