Η μυστική σχέση του Μίλιμπαντ με οικονομική συντάκτρια του BBC

Η μυστική σχέση του Μίλιμπαντ με οικονομική συντάκτρια του BBC

Η «Telegraph» έκανε την αποκάλυψη τη στιγμή που ο ηγέτης των Εργατικών είχε περάσει μπροστά στις δημοσκοπήσεις για τις βουλευτικές εκλογές της 7η Μαΐου - Οι πολιτικοί αναλυτές επιμένουν ότι η εκλογική αναμέτρηση για τον νέο ένοικο της Ντάουνινγκ Στριτ θα είναι αμφίρροπη μέχρι την τελευταία στιγμή

Η μυστική σχέση του Μίλιμπαντ με οικονομική συντάκτρια του BBC
Την κρυφή σχέση του Έντ Μίλιμπαντ με μία... μυστηριώδη γυναίκα την περίοδο που εκείνος δούλευε στο υπουργείο Οικονομικών της Βρετανίας αποκάλυψε σε συνέντευξή της η σύζυγος του ηγέτη των Εργατικών στη Βρετανία, Τζάστιν Θόρντον, η οποία όμως αρκέστηκε να αναφερθεί στο μυστικό ρομάντσο του συζύγου της χωρίς... ονόματα! 

Σύμφωνα με την «Daily Telegraph» η μυστηριώδης... γυναίκα και φιλενάδα του Μίλιμπαντ ήταν η οικονομική συντάκτρια του BBC Στέφανι Φλάντερς και όπως φαίνεται η σχέση τους κράτησε πολύ περισσότερο από νόμιζαν μερικοί. Όπως έγινε γνωστό οι δυο τους βλέπονταν μέχρι και τον Μάρτιο του 2004, όταν εκείνος ήταν σύμβουλος του τότε υπουργού Οικονομικών της Βρετανίας, Γκόρντον Μπράουν, ενώ εκείνη κάλυπτε το οικονομικό ρεπορτάζ του «BBC Newsnight»

Κλείσιμο


Οι παραπάνω αποκαλύψεις έρχονται σχεδόν ένα μήνα πριν τη διεξαγωγή των εκλογών στη Βρετανία και ενώ Ντέιβιντ Κάμερον και Έντ Μίλιμπαντ δίνουν μάχη στήθος με στήθος.

Την ίδια ώρα, λοιπόν, και ενώ τα Μέσα ασχολούνται με τα ερωτικά του Βρετανού πολιτικού, προβάδισμα βραχείας κεφαλής της αντιπολίτευσης του Εργατικού Κόμματος έναντι των Συντηρητικών του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, εμφανίζει νέα δημοσκόπηση του ινστιτούτου YouGov για λογαριασμό της εφημερίδας Sun, εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Μαΐου. Το προβάδισμα των Εργατικών είναι μόλις δύο ποσοστιαία μονάδα από τους Τόρις σύμφωνα με τη δημοσκόπηση. Το ινστιτούτο YouGov δίνει στους Εργατικούς του Έντ Μίλιμπαντ το 35% των προτιμήσεων των Βρετανών ψηφοφόρων. Αντίθετα οι Συντηρητικοί φτάνουν στο 33% κερδίζοντας μια ποσοστιαία μονάδα σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση, αναφέρει η εφημερίδα Sun. 

Το βέβαιο είναι πάντως ότι ένας εκ των δύο ανδρών θα βρεθεί μετά την 7η Μαΐου στον αριθμό δέκα της Ντάουνινγκ Στριτ, στην πρωθυπουργική κατοικία.






Ο Έντ Μίλιμπαντ στο γάμο του με την Τζάστον Θόρντον 
Οι αποκαλύψεις της συζύγου του Μίλιμπαντ

Μία δεκαετία μετά τον χωρισμό τους, η σχέση του πολιτικού και της δημοσιογράφου έρχεται στο φως και μάλιστα από τη σύζυγο του ηγέτη των Εργατικών. Άθελά της ή ηθελημένα η Τζάστιν Θόρντον επιβεβαίωσε στα ΜΜΕ τη σχέση του ηγέτη των Εργατικών του Ηνωμένου Βασιλείου με την οικονομική συντάκτρια. Μία σχέση που ποτέ δεν είδε στα φώτα της δημοσιότητας...


O Mίλιμπαντ, η Θόρντον και οι δυο τους γιοι



Μιλώντας στη «Daily Mirror», η Θόρντον περιέγραψε την πρώτη της γνωριμία με τον Μίλιμπαντ. «Συνάντησα για πρώτη φορά τον Έντ όταν πήγα στο σπίτι ενός φίλου για δείπνο. Ενδιαφερόμουν για εκείνον. Νόμιζα ότι ήταν όμορφος, έξυπνος και φαινόταν να είναι μόνος. Αλλά μόλις αρχίσαμε να μιλάμε κατάλαβα πως δεν είχαμε τίποτα κοινό. Εκείνος ήθελε να μιλάει για τα οικονομικά, ένα από τα λιγότερο αγαπημένα θέματά μου». Η Θόρντον συνέχισε: «Καμία από τις συζητήσεις μας δεν πήγαινε πουθενά. Τότε ήταν που έμαθα ότι έβγαινε κρυφά με τη γυναίκα που μας είχε προσκαλέσει για δείπνο. Έγινα έξαλλη. Μετά το δείπνο έπεσα πάνω του κανά δυο φορές, αλλά εμείς αρχίσαμε να βλεπόμαστε τουλάχιστον ένα χρόνο μετά».

Η Τζάστιν Θόρντον δεν προσδιόρισε χρονικά τη γνωριμία της με τον Μίλιμπαντ, ούτε θέλησε να αποκαλύψει το όνομα της Φλάντερς. Παρόλα αυτά μία βιογραφία αναφέρει πως οι δυο τους «γνωρίστηκαν σε ένα δείπνο το Μάρτιο του 2004».

Πάντως ο ίδιος ο Μίλιμπαντ σε συνέντευξή του στο γυναικείο περιοδικό «Νow» το 2013 είχε παραδεχθεί τη σχέση με τη 46χρονη σήμερα δημοσιογράφο εντάσσοντάς όμως τη χρονικά τη δεκαετία του '90.

Η Στέφανι Φλάντερς


Ο ηγέτης των Εργατικών, Έντ Μίλιμπαντ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης