Απίστευτη απόφαση γερμανικού δικαστηρίου: Οι άντρες μπορούν να ουρούν όρθιοι!

Απίστευτη απόφαση γερμανικού δικαστηρίου: Οι άντρες μπορούν να ουρούν όρθιοι!

Αφορμή για την απόφαση ήταν η διεκδίκηση αποζημίωσης ιδιοκτήτη σπιτιού από το νοικάρη του επειδή ουρώντας όρθιος, πιτσιλούσε τα πλακάκια και τα χάλασε 

Απίστευτη απόφαση γερμανικού δικαστηρίου: Οι άντρες μπορούν να ουρούν όρθιοι!
Γερμανικό δικαστήριο πήρε μια απόφαση υπέρ του δικαιώματος των ανδρών να... ουρούν όρθιοι, έπειτα από την προσπάθεια ιδιοκτήτη σπιτιού να κρατήσει μέρος της εγγύησης των 3.000 ευρώ που είχε καταβάλει ο ενοικιαστής του σπιτιού.

Ως δικαιολογία ο ιδιοκτήτης είχε προβάλει ότι ο νοικάρης του είχε καταστρέψει τα μάρμαρα της τουαλέτας με τα ούρα του!

Η αντιπαράθεση για το αν οι άντρες πρέπει να ουρούν όρθιοι ή καθιστοί δεν θεωρείται αστείο στη Γερμανία, όπου μερικές τουαλέτες έχουν ειδικό σήμα που απαγορεύει να στέκεται κάποιος όρθιος όταν ουρεί! Υπάρχει μάλιστα και μια υποτιμητική έκφραση για τους άντρες που κάθονται για να ουρήσουν: "Sitzpinkler", το οποίο υποδηλώνει μια ενέργεια όχι και πολύ ανδροπρεπή.

Κλείσιμο
Ο δικαστής Stefan Hank στην πόλη του Ντίσελντορφ, τόνισε ότι άντρες που εππιμένουν να στέκονται πρέπει να περιμένουν περιστασιακές ουρές με τους συγκατοίκους τους, ειδικά αν είναι γυναίκες, αλλά δεν μπορούν να κατηγορηθούν για... παράπλευρες ζημιές. «Παρά την αυξανόμενη συμμόρφωση των αντρών στο θέμα, το να ουρεί κάποιος όρθιος είναι ακόμη ευρύτατα διαδεδομένο», ανέφερε ο δικαστής για την απόφασή του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης