Γαλλία: Ο Κουλιμπαλί είχε πάρει δάνειο για να ενισχύσει τα αδέρφια Κουασί

Γαλλία: Ο Κουλιμπαλί είχε πάρει δάνειο για να ενισχύσει τα αδέρφια Κουασί

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ το πήρε από την γαλλική εταιρεία παροχής πιστώσεων «Cofidis»

Γαλλία: Ο Κουλιμπαλί είχε πάρει δάνειο για να ενισχύσει τα αδέρφια Κουασί
Δάνειο, ύψους έξι χιλιάδων ευρώ έλαβε πριν από ένα περίπου μήνα, από την γαλλική εταιρεία παροχής πιστώσεων «Cofidis» ο Αμεντί Κουλιμπαλί, ο δράστης της αιματηρής επίθεσης στη Μονρούζ και την Βενσέν για να ενισχύσει οικονομικά τους φίλους του, τα αδέρφια -τρομοκράτες Κουασί, αποκαλύπτουν σημερινά δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου.

Ο Κουλιμπαλί έλαβε καταναλωτικό δάνειο στις 4 Δεκεμβρίου του 2014 και, όπως επισημαίνει η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», όσοι ζητούν καταναλωτικό δάνειο δεν υποχρεούνται να διευκρινίσουν το πως θα ξοδέψουν αυτά τα χρήματα. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα, o Kουλιμπαλί χτύπησε την πόρτα της «Cofidis» για να γεμίσει τον κουμπαρά του αλλά και να στηρίξει τους συνεργούς του. Αφότου έλαβε τα χρήματα, τα έδωσε στα αδέρφια Κουασί που αιματοκύλησαν την σατιρική εφημερίδα «Charlie Hebdo» για να πρoμηθευτούν τα απαραίτητα σύνεργα του τρόμου, όπως Καλάσνικοφ.  

Η «Le Parisien» αναρωτιέται, πάντως, πως ο Κουλιμπαλί έκανε ανενόχλητος την δουλειά του στην εταιρεία παροχής πιστώσεων αφού επέδειξε αστυνομική ταυτότητα, φορολογική δήλωση και άλλα χαρτιά που θα μπορούσαν να αποκαλύψουν το ιστορικό παραβατικότητάς του.

Πάντως, όπως έγινε γνωστό, ο Κουλιμπαλί διευκρίνισε στους υπαλλήλους της «Cofidis» ότι χρειάζεται τα χρήματα μέσα σε διάστημα οκτώ ημερών από τότε που έκανε την αίτηση. Στα χαρτιά που κατέθεσε αναφέρεται ότι τα έσοδά του για το μήνα Νοέμβριο ανήλθαν σε 2.989 ευρώ. 


 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης