Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε αργά την Τετάρτη ότι το Κερέμ Σαλόμ, το κύριο σημείο διέλευσης της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Λωρίδα της Γάζας που μόλις ξανάνοιξε, έγινε στόχος ρουκετών που εκτοξεύθηκαν από τη Ράφα, στο νότιο τμήμα του παλαιστινιακού εδάφους.
Από την επίθεση τραυματίστηκε ελαφρά ένας Ισραηλινός στρατιώτης.
Ο στρατός κατηγόρησε τη Χαμάς ότι βρίσκεται πίσω από την εκτόξευση ρουκετών οι οποίες «υπονομεύουν τη λειτουργία του σημείου διέλευσης» το οποίο το Ισραήλ άνοιξε ξανά.
Το Κερέμ Σαλόμ είχε κλείσει για τρεις ημέρες έπειτα από προηγούμενες επιθέσεις με ρουκέτες κατά τις οποίες σκοτώθηκαν τέσσερις Ισραηλινοί στρατιώτες και τραυματίστηκαν σχεδόν δέκα.
Το άλλο συνοριακό πέρασμα, αυτό στη Ράφα, παραμένει κλειστό.
Ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνική ψυχαγωγία γράφεται με πρωταγωνιστές που γνωρίζουν καλά πώς να μετατρέπουν τη διασκέδαση σε εμπειρία: Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο όμιλος ΜΚ Group (Μαροσούλη - Κοταρίδη) ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία με πολλαπλές διαστάσεις.