«Υιοθέτησε» τρία λιοντάρια και τα ονόμασε… Πούτιν, Ομπάμα και Μέρκελ

«Υιοθέτησε» τρία λιοντάρια και τα ονόμασε… Πούτιν, Ομπάμα και Μέρκελ

Ο ίδιος επέλεξε αυτά τα ονόματα για τα μικρά λιοντάρια, επειδή, όπως είπε, οι ηγέτες των ΗΠΑ, της Ρωσίας και της Γερμανίας είναι από τους πλέον διάσημους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο

«Υιοθέτησε» τρία λιοντάρια και τα ονόμασε… Πούτιν, Ομπάμα και Μέρκελ
Ονόματα ξένων ηγετών έδωσε σε τρία μικρά λιονταράκια -δύο αρσενικά και ένα θηλυκό- ο Ρόσεν Μάρκοφ από τη Βουλγαρία, που ανέλαβε τη φροντίδα τους για όλη τη διάρκεια του 2015.

Ο Ρόσεν Μάρκοφ, ο οποίος "υιοθέτησε" τα τρία μικρά λιοντάρια, που γεννήθηκαν στις 16 Οκτωβρίου, έγινε και... νονός τους, δίνοντάς τους τα ονόματα Πούτιν, Ομπάμα και Μέρκελ, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του το πρακτορείο ειδήσεων "Focus".

Τα τρία λιονταράκια, που βρίσκονται στον ζωολογικό κήπο της πόλης Βάρνα, προσέχει πλέον ο Ρόσεν Μάρκοφ, ο οποίος έλαβε από τον ζωολογικό κήπο τη σχετική συμφωνία, στην οποία αναφέρεται κάθε λεπτομέρεια της υποχρέωσης που ανέλαβε.

Κλείσιμο
Ο ίδιος επέλεξε αυτά τα ονόματα για τα μικρά λιοντάρια, επειδή, όπως είπε, οι ηγέτες των ΗΠΑ, της Ρωσίας και της Γερμανίας είναι από τους πλέον διάσημους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Η επιλογή των ονομάτων είναι και ένα μήνυμα προς τους ηγέτες, να διατηρήσουν την ειρήνη και την ευημερία, προστίθεται στο σχετικό δημοσίευμα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης