Συνέντευξη του Ιορδανού πιλότου στο περιοδικό των τζιχαντιστών

Συνέντευξη του Ιορδανού πιλότου στο περιοδικό των τζιχαντιστών

Το Ισλαμικό Κράτος έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφία του νεαρού κυβερνήτη του αεροσκάφους που κατέρριψαν στη Συρία οι τρομοκράτες

Συνέντευξη του Ιορδανού πιλότου στο περιοδικό των τζιχαντιστών
Συνέντευξη του Ιορδανού πιλότου του αεροσκάφους που κατέρριψαν οι τζιχαντιστές, έδωσαν οι υπεύθυνοι του περιοδικού «Dabiq», που εκδίδεται από το Ισλαμικό Κράτος.

Ο 26χρονος Μααζ αλ Κασασμπέχ, ο οποίος συνελήφθη από τους τρομοκράτες του ΙΚ, αφού το αεροσκάφος του κατερρίφθη στη Ράκα της Συρίας στις 24 Δεκεμβρίου, απεικονίζεται σε φωτογραφία φορώντας την καθιερωμένη πορτοκαλί στολή όπως οι προηγούμενοι όμηροι των τζιχαντιστών.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του 26χρονου στο περιοδικό, λίγο πριν καταπέσει το F-16 το οποίο πραγματοποιούσε αεροπορικές επιδρομές κατά θέσεων του Ισλαμικού Κράτους, ακούστηκε ένας δυνατός ήχος.
Κλείσιμο

«Ο άλλος Ιορδανός πιλότος της αποστολής, επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε ότι χτυπήθηκα και ότι έβγαινε φωτιά από τον κινητήρα», φέρεται να δήλωσε ο Ιορδανός στη συνέντευξή του, η γνησιότητα της οποίας δεν έχει βεβαιωθεί.

Όπως επισήμανε ο Κασασμπέχ, το αεροσκάφος κατερρίφθη από πύραυλο εξοπλισμένο με σύστημα υπέρυθρων ακτίνων, κάτι που υποστήριξαν οι τζιχαντιστές, αλλά απέρριψαν ΗΠΑ και Ιορδανία.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης