Γονείς παρακαλούν τους γιατρούς να θέσουν τέλος στην ζωή της 4χρονης κόρης τους

Γονείς παρακαλούν τους γιατρούς να θέσουν τέλος στην ζωή της 4χρονης κόρης τους

Ένα ζευγάρι από επαρχία της βορειοδυτικής Κίνας ζητά από τους γιατρούς να δώσουν ένα ειρηνικό τέλος στην ζωή της τετράχρονης κόρης τους που πάσχει από καρκίνο

Γονείς παρακαλούν τους γιατρούς να θέσουν τέλος στην ζωή της 4χρονης κόρης τους
Η μικρή Zhao Zihan, από την επαρχία Shaanxi της βορειοδυτικής Κίνας, εδώ και δύο χρόνια πάσχει από καρκίνο στον αμφιβληστροειδή χιτώνα του αριστερού της ματιού. Παρόλο που το μάτι αφαιρέθηκε, ο καρκίνος έχει κάνει μετάσταση στο λαιμό της τετράχρονης και όπως δηλώνουν οι γονείς της, το παιδί ζει μια ζωή μαρτυρική.

Σύμφωνα με τους γιατρούς η μορφή καρκίνου της τετράχρονης Κινέζας είναι μη ιάσιμη και το παιδί βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ασθένειας. Όμως, ο 27χρονος πατέρας της Zhao Lipeng και η 25χρονη σύζυγός του, Lili, παρακαλούν τους γιατρούς να δώσουν ένα τέλος στην γεμάτη πόνο ζωή του παιδιού τους.

Κλείσιμο


Όπως λέει ο πατέρας της τετράχρονης εδώ και δύο χρόνια η κόρη του μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία, υποβάλλεται σε επώδυνες θεραπείες, υποφέρει από πόνους και δεν υπάρχει καμιά ελπίδα για βελτίωση της υγείας της. Ακόμα και το μεγάλο νοσοκομείο Tongren στο Πεκίνο, που διαθέτει μια από τις καλύτερες οφθαλμολογικές κλινικές στη χώρα, δεν μπόρεσε να βρει θεραπεία για την μικρή Zhao Zihan.

Στην Κίνα η ευθανασία απαγορεύεται δια νόμου, αλλά σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα τα δύο τρίτα του πληθυσμού δείχνουν ανοχή στην διαδικασία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης