Βόρεια Κορέα: Νέο βίντεο του Κιμ Γιονγκ Γιουν

Ο ηγέτης φαίνεται να περπατά με δυσκολία, σε διάφορες επισκέψεις του που πραγματοποιήθηκαν κατά την περίοδο που ήταν «εξαφανισμένος», όπως μεταδίδει η τηλεόραση της χώρας

Ένα νέο βίντεο του Κιμ Γιονγκ Ουν, του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από την κρατική τηλεόραση της χώρας. 

Στο βίντεο, που έχει διάρκεια μικρότερη του ενός λεπτού, βλέπουμε τον Κιμ Γιονγκ Ουν να πραγματοποιεί διάφορες επισκέψεις στην Πιονγκ Γιανγκ. Όπως ανέφερε η τηλεόραση της Βόρειας Κορέας, οι επισκέψεις αυτές πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2014, την περίοδο δηλαδή που τα δυτικά ΜΜΕ θεωρούσαν τον ηγέτη της χώρας «εξαφανισμένο».  Σε κάθε περίπτωση, δεν αναφέρονται συγκεκριμένες ημερομηνίες. 

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν φαίνεται να κουτσαίνει αρκετά, ενώ περπατά με τη βοήθεια μπαστουνιού. Σε κάθε περίπτωση, ο ηγέτης δεν σταματά πουθενά, ούτε καν μορφάζει από ενδεχόμενο πόνο, ενώ σε ένα από τα τελευταία πλάνα ο Κιμ Γιονγκ Ουν κατεβαίνει ένα - ένα τα σκαλοπάτια κυλιόμενης σκάλας... Το βίντεο πάντως εμπλουτίζεται με πλάνα κόσμου που αποθεώνει τον ηγέτη, χειροκροτά με ενθουσιασμό με το που τον βλέπει και δακρύζει από τη συγκίνηση! 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr