Μοσκοβισί στηρίζει Γιούνκερ: Δεν πρέπει να κριθεί για το παρελθόν του

Μοσκοβισί στηρίζει Γιούνκερ: Δεν πρέπει να κριθεί για το παρελθόν του

«Το ερώτημα είναι: Είναι κατάλληλος για τη θέση του Προέδρου στην Επιτροπή; Η απάντηση είναι προφανώς ναι. Είναι ο πλέον κατάλληλος» δήλωσε ο Γάλλος επίτροπος

Μοσκοβισί στηρίζει Γιούνκερ: Δεν πρέπει να κριθεί για το παρελθόν του
Στο πλευρό του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με αφορμή την υπόθεση των LuxLeaks τάχθηκε ο νέος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Κομισιόν Πιέρ Μοσκοβισί.

Ο Γάλλος επίτροπος, σύμφωνα με δημοσίευμα στον ιστότοπο EurΑctiv, δήλωσε: «Δεν έχω μιλήσει με τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ ειδικά για την έρευνα αυτή, αλλά γνωρίζω ότι είναι αφοσιωμένος στη γρήγορη μετάβαση σε ένα νέο καθεστώς φορολογικής διαφάνειας».

Κλείσιμο
Ο ίδιος πρόσθεσε: «Δεν πρέπει να κριθεί για το παρελθόν του. Το ερώτημα είναι: Είναι κατάλληλος για τη θέση του Προέδρου στην Επιτροπή; Η απάντηση είναι προφανώς ναι. Είναι ο πλέον κατάλληλος».

Απορρίπτοντας την άποψη ότι το σκάνδαλο «LuxLeaks» αποδυναμώνει αισθητά τον Γιούνκερ, ο Μοσκοβισί σημείωσε ότι η αφοσίωση του Γιούνκερ στην ευρωπαϊκή ιδέα, η εμπειρία του και οι πολιτικές του ικανότητες τον καθιστούν τον καταλληλότερο για την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης