Νότιος Αφρική: Οι σύζυγοι του προέδρου Ζούμα καβγαδίζουν σε εκπομπή!

Νότιος Αφρική: Οι σύζυγοι του προέδρου Ζούμα καβγαδίζουν σε εκπομπή!

Όταν κάποιος είναι πολυγαμικός, όπως ο πρόεδρος Jacob Zuma στη Νότιο Αφρική, ίσως θα πρέπει να αποφασίσει ποια από τις συζύγους θα έχει την πρωτοκαθεδρία, για να αποφύγει τις «ατυχείς συμπτώσεις»...

Νότιος Αφρική: Οι σύζυγοι του προέδρου Ζούμα καβγαδίζουν σε εκπομπή!
Ο πρόεδρος Zuma στη Νότιο Αφρική ανήκει στη φυλή των Ζουλού και είναι πολυγαμικός. Έχει κάνει έξι γάμους και μετά την αυτοκτονία της μιας συζύγου το 2000 και τον χωρισμό του από τη δεύτερη, έχει απομείνει με τέσσερις συζύγους και 21 παιδιά.

Η τρίτη και η τέταρτη σύζυγος του προέδρου κλήθηκαν, κατά λάθος, ταυτόχρονα σε τηλεοπτική εκπομπή του κρατικού καναλιού της χώρας SABC (South Africa  Broadcasting   Corporation), για να  συζητήσουν για θέματα ισότητας των δύο φύλων! Όταν η τρίτη σύζυγος, Tobeka Madiba αντίκρισε την τέταρτη σύζυγο, Bongi Ngema, στον τρίτο όροφο του κτηρίου του καναλιού, δεν ένιωσε καθόλου άνετα.



Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας της Νοτίου Αφρικής «Mail and Guardian», υπάλληλος που ήταν παρών ανέφερε ότι οι δύο γυναίκες άρχισαν να φωνάζουν στους υπεύθυνους του καναλιού, επειδή προσκλήθηκαν και οι δύο ταυτόχρονα και δεν αποδέχθηκαν την πρόταση να συμμετάσχουν στην εκπομπή.
Κλείσιμο

Οι δύο γυναίκες έχασαν εντελώς την ψυχραιμία τους και κατηγόρησαν το κανάλι ότι έκανε μια «άσχημη και ενοχλητική συνωμοσία εναντίον τους»! 

Η προγραμματισμένη εκπομπή ακυρώθηκε, αφού οι δύο γυναίκες αρνήθηκαν να δώσουν συνέντευξη, είτε από κοινού, είτε χωριστά, ενώ ο επικεφαλής των ειδήσεων, Jimi Matthews, δήλωσε αργότερα  στην «Mail and Guardian», ότι υπήρξε κακή εσωτερική επικοινωνία στο κανάλι για την συγκεκριμένη εκπομπή και ζητήθηκε συγγνώμη στις δύο γυναίκες.

Ο εκπρόσωπος του προέδρου Ζούμα και ο διευθυντής επικοινωνιών του καναλιού αρνήθηκαν να σχολιάσουν το επεισόδιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης