Βραζιλία: 600 γυναίκες μόνες ψάχνουν!

Βραζιλία: 600 γυναίκες μόνες ψάχνουν!

Έκκληση για εργένηδες από γυναικοκρατούμενο χωριό!

Βραζιλία: 600 γυναίκες μόνες ψάχνουν!
Με περισσότερες από 600 γυναίκες κατοίκους και κανέναν άντρα, είναι λογικό ότι οι Βραζιλιάνες που ζουν στο χωριό Νόιβα ντο Κορντέιρο στη νοτιοανατολική Βραζιλία, απεύθυναν άμεση έκκληση για άντρες!

Όλες οι κυρίες οι οποίες κατοικούν στο μικρό χωρίο είναι ελεύθερες και οι περισσότερες, ηλικίας από 20 έως 35 ετών. Aγανακτισμένες, όμως, από την έλλειψη αντρικού πληθυσμού στο Νόιβα ντο Κορντέιρο, καλούν όσους άντρες είναι έτοιμους να ζήσουν σε έναν γυναικοκρατούμενο κόσμο, να ταξιδέψουν στον τόπο τους.

Κλείσιμο


Η αλήθεια είναι ότι παρά την ομορφιά του χωριού και των γυναικών που το κατοικούν, όσοι κύριοι πουν το «ναι» στην πρόσκληση, πρέπει να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες που συνεπάγεται η ζωή στο Νόιβα ντο Κορντέιρο.Για παράδειγμα, πολλές από τις γυναίκες που ζουν εκεί, είναι παντρεμένες με παιδιά, ωστόσο, οι σύζυγοί τους και οι γιοι τους έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους για να δουλέψουν και επιστρέφουν στο χωριό μόνο μερικά σαββατοκύριακα τον χρόνο.Έτσι, στη μικρή κοινωνία του Νόιβα ντο Κορντέιρο επικρατεί πλέον ο νόμος των γυναικών και όλα γίνονται με βάση τους δικούς τους κανόνες και κυρίως, με τον δικό τους τρόπο, από την καλλιέργεια της γης έως την θρησκεία.Οι ίδιες ισχυρίζονται, πάντως, ότι η ζωή στο χωριό τους είναι υπέροχη, ότι μοιράζονται τα πάντα μεταξύ τους και ότι έχουν τον ελεύθερο χρόνο για να κάνουν όλα όσα τους αρέσουν. Δυστυχώς, όμως, για τις ανύπαντρες υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα: δεν βρίσκουν άντρες για να κάνουν οικογένειαΈτσι, πολλές κυρίες από το χωριό καλούν, τώρα, όσους άντρες εδιαφερονται να ζήσουν στο  Νόιβα ντο Κορντέιρο, προειδοποιώντας τους, ωστόσο, ότι πρέπει να προσαρμοστούν, στον δικό τους... γυναικείο τρόπο ζωής!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης