Ο σύμβουλος του Ερντογάν διαμαρτύρεται ότι έφαγε ξύλο από το διαδηλωτή που κλωτσούσε με όλη του τη δύναμη!

Ο σύμβουλος του Ερντογάν διαμαρτύρεται ότι έφαγε ξύλο από το διαδηλωτή που κλωτσούσε με όλη του τη δύναμη!

Απίστευτο κι όμως αληθινό - Το «golden boy» του Τούρκου πρωθυπουργού απαθανατίστηκε τη στιγμή που κλωτσούσε αναίτια συγγενή νεκρού ανθρακωρύχου

Με τα πεθερικά στο θέατρο η Καραβάτου!
Ο σύμβουλος του Ερντογάν διαμαρτύρεται ότι έφαγε ξύλο από το διαδηλωτή που κλωτσούσε με όλη του τη δύναμη!

Ο Γιουσούφ Γερκέλ, σύμβουλος του Τούρκου πρωθυπουργού, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι τη στιγμή που συγγενής - διαδηλωτής νεκρού ανθρακωρύχου στη Σόμα, γλίστρησε μπροστά του στις 16 Μαΐου, σε μία προσπάθεια να τον παρασύρει στο έδαφος.

Ο Γερκέλ αιφνιδιάστηκε, έχασε την ισορροπία του και ακούμπησε το σώμα του διαδηλωτή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο δεξί του πόδι.

Κλείσιμο

Μάλιστα, ο... απαράδεκτος άγνωστος παρέμεινε στο έδαφος συνεχίζοντας το «σατανικό» του πλάνο, ωστόσο ο ευέλικτος Γερκέλ κατόρθωσε να τον αποφύγει. Βέβαια, στην προσπάθειά του, ακούμπησε άθελά του και πάλι ελαφρά το κορμί του συγγενή του ανθρακωρύχου, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η κατάσταση της υγείας του, γεγονός πολύ σοβαρό αφού ο Γερκέλ πρέπει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ερντογάν σε 24ωρη βάση.

Μέσα σε λίγα λεπτά και αφού κατόρθωσε να ξεφύγει από τον... αδυσώπητο διαδηλωτή, ο σύμβουλος του Τούρκου πρωθυπουργού, αναγκάστηκε να διακομιστεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο νεαρός σύμβουλος διεγνώσθη με τραυματισμό στο γόνατο, επομένως ήταν απαραίτητη η επταήμερη αναρρωτική άδεια ώστε να μπορέσει να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει στα καθήκοντά του.

«Υπάρχουν μώλωπες και τραυματισμός μαλακών ιστών, καθώς και μώλωπες στον αριστερό ώμο και στο στέρνο. Ο ασθενής διεγνώσθη με τραυματισμό μαλακών ιστών στο πόδι και το χέρι, ενώ αντιμετωπίζει δυσκολία στο περπάτημα», ανέφερε η ιατρική γνωμάτευση.

Ερωτηθείς για το περιστατικό, ο Γερκέλ διέψευσε ότι πρόσβαλε και προκάλεσε τον άνδρα, ενώ αρνήθηκε να απολογηθεί στο διαδηλωτή.

Ωστόσο, γνωστός για τη γενναιοδωρία του, εξέφρασε τη λύπη του για το επεισόδιο και παρότι ο υπαίτιος δεν ήταν άλλος από τον προκλητικό άνδρα, ο Γερκέλ ζήτησε συγγνώμη που δεν κατόρθωσε να διατηρήσει την ψυχραιμία του μπροστά στην πρόκληση, τις προσβολές και την επίθεση που δέχθηκε.

Στο μεταξύ, ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, Χουσεϊν Τσελίκ, δήλωσε πως δεν είναι δυνατό να καθοριστούν τα πραγματικά γεγονότα σύμφωνα με τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε.

«Ο Γιουσούφ Γερκέλ δήλωσε ότι ο άνθρωπος που κλώτσησε του επιτέθηκε, τον τραυμάτισε και για αυτό το λόγο πήρε αναρρωτική άδεια για επτά ημέρες», πρόσθεσε ο Τσελίκ.

Και αφού το... τερματίσαμε, να σοβαρευτούμε. Αυτά τα κυριολεκτικά απίθανα έως αδιανόητα ισχυρίστηκε ο σύμβουλος του Ερντογάν Γερκέλ προσπαθώντας να δικαιολογήσει την πρωτοφανή πράξη του να ξυλοκοπήσει ένα πεσμένο διαδηλωτή τον οποίο κρατούσαν ακινητοποιημένο δύο στρατιωτικοί.
Δείτε τις εικόνες για να θυμηθείτε το πρωτοφανές επεισόδιο:






Başbakanlık Müşaviri Soma'da Madenci Yakınını... από haberler

Κι επειδή η κοινή γνώμη στην Τουρκία έγινε έξω φρενών από την συμπεριφορά του πρωθυπουργικού συμβούλου που εμφανίστηκε στη Σόμα να γ... και να δέρνει (κυριολεκτικά), ο απίθανος Γερκέλ είπε να προσπαθήσει να εμφανίσει το ξύδι σαν γλυκάδι. Μόνο μήνυση δεν έκανε στο δύστυχο διαδηλωτή που όπως φαίνεται στις φωτογραφίες δεν είχε καν το δικαίωμα ή την ευκαιρία να υπςερασπιστεί τον εαυτό του, αφού δύο Τούρκοι στρατιώτες τον είχαν εγκλωβίσει.

Σύμφωνα, πάντως, με αυτόπτες μάρτυρες, που προφανώς ήταν άνθρωποι του περιβάλλοντος του οργισμένου διαδηλωτή, δήλωσαν στην αστυνομία πως ο σύμβουλος του Τούρκου πρωθυπουργού έτρεξε προς το μέρος του συγγενή και τον κλώτσησε τρεις ή τέσσερις φορές.

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης