Γαλλία: «Πρότυπο» για οίκο ανοχής ο Ντομινίκ Στρος Καν

Γαλλία: «Πρότυπο» για οίκο ανοχής ο Ντομινίκ Στρος Καν

Eπτά ιερόδουλες και μία τρανσέξουαλ θα βρίσκονται στις υπηρεσίες των πελατών, έτοιμες να ικανοποιήσουν τις πιο απαιτητικές επιθυμίες τους

Γαλλία: «Πρότυπο» για οίκο ανοχής ο Ντομινίκ Στρος Καν
Ο άνθρωπος που άφησε ιστορία ως... πλειμπόι του ΔΝΤ ενέπνευσε έναν Γάλλο επιχειρηματία, ο οποίος «βάπτισε» το νέο του απόκτημα, έναν οίκο ανοχής, με τα αρχικά του ονόματος του «DSK».

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα Le Figaro, ο Γάλλος επιχειρηματίας, Ντομίνκ Αλντερβάρελντ, σαφώς επηρεασμένος από τις ερωτικές αταξίες του πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αποφάσισε να ονομάσει τη νέα του δουλειά, ένα «σπίτι της ευχαρίστησης», ως «DSK».

Κλείσιμο
Eπτά ιερόδουλες και μία τρανσέξουαλ θα βρίσκονται στις υπηρεσίες των πελατών, έτοιμες να ικανοποιήσουν τις πιο απαιτητικές επιθυμίες τους. Για να μην όμως τρέχει στα δικαστήρια χρησιμοποιώντας το όνομα του Στρος Καν για να πλουτίσει, ο 64χρονος Γάλλος επιχειρηματίας έσπευσε να διευκρινίσει πως τα αρχικά «DSK» είναι, στα φλαμανδικά, η αρχή της φράσης «Dodo Sex Klub».

Ο οίκος ανοχής που θα παραπέμπει σε... κλαμπ του σεξ, καθώς η μουσική θα παίζει κυρίαρχο ρόλο στο χώρο, βρίσκεται στην περιοχή Μπλατόν, κοντά στα γαλλικά σύνορα. Ο κεντρικός χώρος θα μοιάζει με μπαρ, στο πίσω μέρος, όμως, θα υπάρχουν «ατμοσφαιρικά δωμάτια», αναφέρει η γαλλική εφημερίδα.

Το επόμενο επιχειρηματικό βήμα του 64χρονου Γάλλου είναι το «Carlton Club», το όνομα του κλαμπ από το πολυτελές ξενοδοχείο στη Λιλ της Γαλλίας, όπου ο Ντομινίκ συμμετείχε σε όργια με πόρνες. Κι αυτό θα λειτουργήσει στο Βέλγιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης