Πιστόριους: «Συγγνώμη που πήρα τη ζωή της κόρης σας», λέει στους γονείς της Ρίβα

Πιστόριους: «Συγγνώμη που πήρα τη ζωή της κόρης σας», λέει στους γονείς της Ρίβα

Η δίκη συνεχίζεται με την παρουσίαση των μηνυμάτων που ο Πιστόριους είχε ανταλλάξει με τη Στίνκαμπ στο whatsapp


Πιστόριους: «Συγγνώμη που πήρα τη ζωή της κόρης σας», λέει στους γονείς της Ρίβα
Συγγνώμη από τους γονείς της Ρίβα Στίνκαμπ ζήτησε σήμερα στο δικαστήριο της Πρετόρια ο Όσκαρ Πιστόριους.

«Θέλω να τους ζητήσω συγγνώμη που πήρα τη ζωή της κόρης τους», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι θα ήθελε να τους συναντήσει.

Κλείσιμο
Μεταξύ άλλων, είπε ότι δεν πρόλαβε να πει ποτέ στην Ρίβα ότι την αγαπούσε.

Έπειτα από τις αρχικές δηλώσεις του Πιστόριους, ο δικαστής, Γκέρι Νελ, τον ρώτησε γιατί αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή τη δημόσια απολογία προς τη μητέρα της Ρίβα.

Αυτή την ώρα η δίκη συνεχίζεται με την παρουσίαση των μηνυμάτων που ο Πιστόριους είχε ανταλλάξει με τη Στίνκαμπ στο whatsapp.

O εισαγγελέας επιχειρεί να δείξει ότι όλη η σχέση του ζευγαριού περιστρεφόταν γύρω από το πως θα ικανοποιούνταν ο παραολυμπιονίκης.

Σε μία ακόμα προσπάθεια να «στριμώξει» τον Πιστόριους, ο Νελ παρουσίασε φωτογραφία από την κρεβατοκάμαρα του αθλητή όπου τα παράθυρα είναι ανοιχτά, οι κουρτίνες τραβηγμένες στην άκρη, στη μέση ανάμεσα στα δύο φύλα της μπαλκονόπορτας ένας ανεμιστήρας, αλλά και ένα κάλυμμα κρεβατιού στο πάτωμα.


Σύμφωνα με τον Νελ ο Πιστόριους ψεύδεται όταν υποστηρίζει ότι δε γνώριζε αν η Ρίβα βρισκόταν στο κρεβάτι όταν σηκώθηκε εκείνος και έφτασε στο μπάνιο πυροβολώντας την πόρτα, επειδή άκουσε θορύβους.

Αντιθέτως, όπως υποστηρίζει ο κατήγορος η Ρίβα σηκώθηκε απότομα από το κρεβάτι φωνάζοντας και τρέχοντας προς το μπάνιο επειδή το ζευγάρι είχε έντονο διαπληκτισμό.

«Βλέπετε κύριε Πιστόριους, η εκδοχή σας είναι ψέμα», είπε στον παραολυμπιονίκη ο Νελ.

Η υπεράσπιση του αθλητή, βέβαια, έσπευσε να επισημάνει πως δεν υπάρχουν στοιχεία για φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στους δύο, ενώ ο ίδιος ο Πιστόριους συμπλήρωσε πως τα αντικείμενα στο δωμάτιο μετακινήθηκαν από την αστυνομία.

 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης